Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση - Απολογισμός για την περίοδο 2020-2022 από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας, Χρήστο Δόντσο



Ενημέρωση - Απολογισμό για την περίοδο 2020-2022, πραγματοποιεί ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, Χρήστος Δόντσος. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων (νέο κτίριο, β' όροφος) του Νοσοκομείου Έδεσσας, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι και έχουν προσκληθεί να την παρακολουθήσουν εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Πιστεύω να αναφερθεί και στην απόλυτη επιτυχία της ΜΕΘ κατα την περίοδο του κορονοϊού που την έκανε γνωστή στο πανελλήνιο και τι έγινε με το προσωπικό της Μονάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γιατροί της ΜΕΘ Έδεσσας ενισχύουν από τον Οκτώβριο του 2021την ΜΕΘ Γιαννιτσών που έμεινε με μία γιατρό

      Διαγραφή
  2. Σωστός. Να ακούσουμε επιτέλους και την ... άλλη μεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη ξεχνάμε τους διθυράμβους.

      https://edessaiki.gr/article/synenteyxeis-xrhstos-dontsos-enas-texnokraths-kai-gnwsths-toy-xwroy-ths-ygeias-neos-dioikhths-toy-nosokomeioy-edessas-d3dsz

      Το τι επικρατεί τώρα, όποιος έχει μάτια και αυτιά , βλέπει και ακούει.

      Διαγραφή
  3. Δεν βγάζεις ένα διάγγελμα νεαρέ ότι όλα βαίνουν καλώς, όπως ο Κούλης, και να καθαρίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ κλείνονται ραντεβού για αξονική στο νοσοκομείο Γιαννιτσών σε ασθενής που χρίζουν τον 3μηνο η τετράμηνο η 6 μηνός έλεγχο για θέματα υγείας . Την μια βδομάδα στο τηλέφωνο λένε καλέστε την επόμενη βδομάδα , καθώς αργούσε ακόμη το καθιερωμένο ραντεβού στον γιατρό, και όταν πλέον καλέσαμε μετά 5 μέρες είπαν ότι πλέον δεν κλείνουν ραντεβού για αξονική τομογραφία και πως γίνεται η χρήση μόνο για επείγοντα περιστατικά η τους κληνίρεις...
    Τί φταίει? γιατί δεν βάζουν ιατρό στο τμήμα αξονική τομογραφία. Δλδ οι ηλικιωμένοι ασφαλισμένοι πρέπει να τρέχουν έξω με εξτρά έξοδα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι έκλεισε η ΜΕΘ Έδεσσας ήταν θέμα χρόνου, γιατί η κατάσταση βρωμαγε από μέσα , κάτι παρόμοιο με το ....." το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι !!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΕΘ μεταφέρθηκε στα Γιαννιτσά να ενισχύσει την άλλη που θα έκλεινε λόγω παραίτησης 4 γιατρών. Και όποιος αμφιβάλλει για τις υπηρεσίες της προ της πανδημίας να ψάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχετε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ και έχετε γνώμη ή πίνατε το πρωινό σας καφέ εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.