Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Σε δρόμο υλοποίησης 6 αρδευτικά έργα στο νομό μας προϋπολογισμού 11.650.000 €



Σε επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Γιώργο Καρασμάνη ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Παπαγιαννίδης, τον ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση και των έξι (6) αρδευτικών έργων στον Νομό μας συνολικού προϋπολογισμού 11.650.000 του Προγράμματος (ΠΑΑ 2014-2020 Μέτρο 4.3.1)
Πρόκειται για το Πρόγραμμα που εκπονήθηκε επί Υπουργίας Καρασμάνη με διασφαλισμένα τα κονδύλια και για τα συγκεκριμένα αρδευτικά για τα οποία ο πρώην Υπουργός είχε συζητήσει στις 21 Ιουλίου με τον Γενικό Γραμματέα, ο οποίος είχε δεσμευτεί για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, μετά την οποία τα έργα αυτά παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης.

Ο Γιώργος Καρασμάνης ευχαρίστησε τον κ. Παπαγιαννίδη για την συνέπεια στην δέσμευσή του ως προς την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα Δελτία Τύπου του πρώην Υπουργού και του Γενικού Γραμματέα από τη συνάντησή τους στις 21 Ιουλίου 

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ ΣΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ βουλευτα που 40 χρονια πληρωνεσαι αδρά απο τους φορους μας, αισθανεσαι εθνικα υπερηφανος που χθες η αστυνομια αντι να προστατευει τους πολιτες ως οφείλει πλακωσαν στο ξυλο εναν μικροξενοδοχο στην Καστορια υπηρετωντας τα ξενα ειπρακτικα συμφεροντα; Οταν ενα μηνα πριν τις εκλογες κανετε τετοια και επιτρεπετε τους πληστηριασμους μικρομεσαιων επιχειρησεων και πρωτης κατοικιας, μου λες τι θα πραξετε αν ξαναγινετε κυβερνηση; Ντροπη σε ολους σας στο κοινοβουλιο που γινατε τσιρακια 5-6 οικογενειων στην χωρα. Το Πατση, τον Χειμάρα και τα αλλα παιδια τα γνωριζεις; Ειναι φιλοι σου; Μαυρη φολα που σε περιμενει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ 8:22 ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙ.....εθνικα υπερηφανος.....Κ.Λ.Π ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ............

      Διαγραφή
  3. ΦIΛAPAKO O KAPAMANΛHΣ ΦEYΓEI AΠO THN BOYΛH KAI ΠAEI ΓIA ΠPOEΔPOΣ ΔHMOKPATIAΣ! ΣYMΦΩNA ME TO ΣYNTAΓMA OTAN YΠAPXEI ΠPOBΛHMA EΞEYPEΣHΣ ΛYΣHΣ META TIΣ EKΛOΓEΣ, ΠPΩΘYΠOYPΓOΣ ΓINETAI O ΔIAXPONIKOTEPOΣ(ΠOY ΔEN EXEI XAΣEI ΠOTE EKΛOΓEΣ)KAI APXAIOTEPOΣ BOYΛEYTHΣ.
    HΔH ΣTA ΠOΛITIKA ΠHΓAΔAKIA ΣYZHTIETAI TO ONOMA TOY ΠPΩHN YΠOYPΓOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ.
    ΘA EXOYME ΠOΛY ΣAΣΠENΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΛΑ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαύρο σε όλους όσους οδήγησαν την Πέλλα σε αυτό το χάλι.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.