Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομιλία Αντώνη Ξυλουργίδη στην Έδεσσα: ''Η πολιτική επανέρχεται στο προσκήνιο - Δεν υπάρχει περιθώριο για χαμένο χρόνο'' (φωτο)



"Η πολιτική  επανέρχεται στο προσκήνιο. Η περίοδος της αποπολιτικοποιημένης ασάφειας τελείωσε, δεν υπάρχει περιθώριο για χαμένο χρόνο."
Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία που πραγματοποίησε σήμερα στην Έδεσσα (αίθουσα εκδηλώσεων Διοικητηρίου), ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Πέλλα, Αντώνης Ξυλουργίδης, εγκαινιάζοντας έτσι και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, o κ. Ξυλουργίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση του αγώνα ενόψει των εθνικών εκλογών σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Η παρουσία σας σήμερα ήταν συγκλονιστική, συγκινητική, τιμητική, δυναμική και βαθιά ελπιδοφόρα! Η ανάγκη της νέας γενιάς για την αλλαγή νοοτροπίας διατρανώθηκε με τον καλύτερο τρόπο." 
Ο γνωστός δικηγόρος καταφέρθηκε κατά του λαϊκισμού και των πελατειακών σχέσεων που, όπως είπε, βασάνισαν και εξακολουθούν να βασανίζουν τον ελληνικό λαό και το πολιτικό σύστημα, ενώ σε άλλα σημεία της πολιτικής του ομιλίας ανέφερε: "Η πολιτική απαίτηση για μια κοινωνία ισότητας, ισονομίας και ελπίδας είναι παρούσα μακριά από μέσα χειραγώγησης και ελέγχου. Η περίοδος της αποπολιτικοποιημένης ασάφειας τελείωσε, δεν υπάρχει περιθώριο για χαμένο χρόνο. Η πολιτική  επανέρχεται στο προσκήνιο. Θα δώσουμε τη μάχη σε κάθε χωριό και πόλη, σε κάθε χώρο δουλειάς για κάθε συμπολίτη μας, που θέλει να μας ακούσει, με επιχειρήματα και ουσιαστικές πολιτικές προτάσεις. Συνεχίζουμε. Καλό μας αγώνα!"
Να σημειωθεί ότι, μεταξύ άλλων, στην πολιτική εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πασχαλίδης, ο πρώην βουλευτής Μίμης Γαϊτανίδης, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, όλοι σχεδόν οι πρώην Γραμματείς της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Πέλλας, μέλη της σημερινής Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ & των Δημοτικών Οργανώσεων, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι κ.α









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Ψηφηστετον να πάει στην βουλή την άλλη μέρα δεν θα ξέρει έτσι είναι μέχρι να βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε αγραμματε και φυσικά θα τον ψηφίσουμε τουλάχιστον θα έχουμε εκπρόσωπο όχι τα τσίρκο που έχουμε σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αστοιχιοτε το τσίρκο άσε τον κόσμο να το κρίνει ο κόσμος ξύπνησε

      Διαγραφή
    2. Έλεγε πολλές αλήθειες και δεν του άρεσε τους κύριους εκεί μέσα (να τους πει ο θεός κύριους,από Ευγενία τους αποκαλώ έτσι). Αντώνη πάμε δυνατά είσαι αληθινός και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς,γιατί δεν τους βολεύει!!!!

      Διαγραφή
    3. Κύριε Ξυλουργιδη είστε αληθινός και αυτό ενοχλεί σε πολλούς....

      Διαγραφή
  3. Χα χα. Αντωνάκη και ψηφοφόροι, θα σας θυμίσω το τραγουδι Ηρθε ο βουλευτής στο χωριό. Μακάρι να διέφερες από τους άλλους. Αλλά και να ήθελες το κατεστημένο δε θα σου το επέτρεπε. Αν βγεις θα κουβαλάς μια τσάντα, θα μιλάς στο τηλ ενώ θα περπατας, μόνο θα χαμογελάς, δε θα μιλάς σε κανέναν, θα μιλας πολύ στην τηλεόραση, έργα σιγά μην πέσουμε και τέλος τα τελευταία λόγια του παραπάνω τραγουδιού. Θρονιάστηκε σα διανος στην Αθήνα.........κι απ' το χωριό μας δεν περνάει ουτέ για γλέντι. Άστα το είδαμε το έργο. Καλή τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με έκανες και γέλασα πολύ να σε καλά ακατικητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
    Και για να μην ξεχνιόμαστε κάνει και καμιά συγκυβέρνηση με τη ΝΔ του Κούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ μας απαντήσει ο κύριος Ξυλουργδιδης την κυρία καιλη την γνωρίζει ας βγει να το πει δημόσια Ναι η όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι πάει να πει αυτό ρε βλάκα την λαϊκή την ξέρουν και η πέτρες πάμε ρε Αντώνη αν και δεν σε ξέρω εμπναιης καθαροτιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το που ανήκει η Κάιλι ενουσα αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
    2. Τσοχατζόπουλος Παπαντωνίου Κουλούρης Πάγκαλος σε λέει τίποτα όσο για το χαρακτηρισμό δείχνει το επίπεδο σου πόσο αμωρφοτος είσαι

      Διαγραφή
  8. Ρε αστοιχιοτε δεν είπα κάτι ότι είναι βρώμικος ο κύριος Ξυλουργδιδης άφησα να ενοιθη για το κόμμα που ανήκει η κυρία καιλη ακατικητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα η Κάιλι σε πιο κόμμα ανήκει κυριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.