Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκτός ψηφοδελτίων ο Παύλος Πολάκης – Τι αποφάσισε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ



Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ομόφωνα να μείνει ο Παύλος Πολάκης εκτός ψηφοδελτίων στις επερχόμενες εκλογές.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, το Εκτελεστικό Γραφείο εισηγείται στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος (θα συνεδριάσει την Πέμπτη), «τη μη συμμετοχή του συντρόφου Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια κόμματος ενόψει της επόμενης κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης».

Επίσης, στην σχεδόν τρίωρη συνεδρίαση, αποφασίστηκε η παραπομπή του βουλευτή Χανίων στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος της εβδομάδας.
Ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη, την οποία είχε ουσιαστικά προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας στο Συνέδριο ygeiamou 2023.

Είπε νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Εγώ αποφάσισα χθες την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας και την καθαίρεσή του από τη θέση του Τομεάρχη Διαφάνειας. Έχω ευθύνη να προστατέψω το κόμμα μου αλλά να προχωρήσω προς τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές».

H επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
«Η απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να παραπεμφθεί ο σύντροφος Παύλος Πολάκης, μετά την κρίση που προκάλεσαν οι πρόσφατες αναρτήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην Επιτροπή Δεοντολογίας ήταν ορθή και επιβεβλημένη. 
 
Θα κριθεί από αυτή, με ηρεμία, ψυχραιμία και δικαιοσύνη, όπως αρμόζει σε ένα δημοκρατικό κόμμα, που διέπεται από κανόνες και αρχές. Προτεραιότητα όλων των στελεχών του κόμματος πριν τη κρίσιμη μάχη, είναι να προστατεύσουμε το κόμμα από τη τοξικότητα και τη διαστρέβλωση του αντιπάλου.

Προτεραιότητα όλων των στελεχών του κόμματος είναι η μάχη και η νίκη στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Η νίκη όμως απαιτεί από όλους όσους δίνουμε τη μάχη στη πρώτη γραμμή, πολιτική εμπιστοσύνη και ενότητα.

Απαιτεί καθαρές διατυπώσεις και καθαρές θέσεις. Τις συλλογικές θέσεις. Απαιτεί να βάζουμε το εμείς πάνω από το εγώ. Και απαιτεί να μη δίνουμε τις κρίσιμες ώρες δικαιώματα αντίπαλο. Στη συλλογική μας λειτουργία δεν νοούνται τελεσίγραφα.

Δε νοείται η αμφισβήτηση της συλλογικής μας θέλησης να συγκρουστούμε με τους παρακρατικούς μηχανισμούς και την πολιτική λεηλασίας της κοινωνίας που εφαρμόζει το καθεστώτος Μητσοτάκη.

Σε αυτό το πλαίσιο το Εκτελεστικό Γραφείο ομοφώνως εισηγείται στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, που θα συνεδριάσει μεθαύριο Πέμπτη, τη μη συμμετοχή του συντρόφου Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια κόμματος ενόψει της επόμενης κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.

Υπογραμμίζουμε τέλος ότι συλλογικά θα σταθούμε απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια εισαγγελικής παρέμβασης και ποινικοποίησης των πολιτικών απόψεων, όσο και αν διαφωνεί κανείς μαζί τους».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Με τον Πολάκη βέβαια...Όσο εσείς λυσσαλέα θα κουκουλώνετε τα σκάνδαλά σας με την βοήθεια των συνηγόρων σας και των μεσαζόντων σας τόσο εμείς θα στηρίζουμε Πολάκη. Ξελιγωμένοι ακόμη δεν έχετε χορτάσει? Τρώτε,, τρώτε,, θα σκάσετε!!! Ντροπή σας. Τα παιδιά σας δεν τα σκέφτεστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είπαμε.
      Με αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξης θα φέρουν τη δεξιά μια και καλή.
      Και τώρα με αυτά που συνεχίζει να κάνει το Αλέξης στην ουσία βάζει πλάτη στον κούλη.
      Γερά Αλέξης

      Διαγραφή
    2. Τα παιδιά τους;
      Τα παιδιά τους τα έχουν εξασφαλίσει για μια ζωή και τα εγγόνια τους επίσης.
      Κι οι ΜΑΛΑΚΕΣ Έλληνες που συνεχίζουν να ψηφίζουν τα λαμόγια θα τρώνε σε λίγο
      όχι απ'τα συσσίτια της ΝΔ αλλά απ'τα σκουπίδια εάν συνεχίσουν να τους ψηφίζουν και να βγάζουν στον αφρό τους παιδεραστές ,τα βαμπίρ δημοσίου χρήματος.
      Παπάρα Έλληνα ψήφιζε Μητσοτάκη Αδώνιδες , Νικολάου κ λ.π κοπρποσκυλα να σε ξεζουμιζουν ,να αγοραζουν τεράστια σπίτια στις ακριβότερες περιοχές ,να σε δουλεύουν και να σε πετάνε ξεροκομματα των 17,30€ για ένα μήνα
      μυαλό δε βάζεις.
      Σου φαινόντουσαν λιγα τα 800-500€ του Σύριζα.
      Άξιος.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στο αλάνι μπολακι.κολοτουμπασ δεν είναι την αλήθεια είπε
    Ακούτε Τζάκρη και σηφακη
    Έχει πολλά κιλά μεζεα.για την καρέκλα μασ καταδικάζετε ολουσ ξεφτυλεσ του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων αλλά προπάντων εσεισ γλυφτεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ..τρικυμία εν κρανίο .
      Βλάξ.

      Διαγραφή
    2. 5:42 Χαραμίζεις την τροφή που τρως τζάμπα πάει

      Διαγραφή
    3. Θα πληρώσετε για όλα ξεφτυλεσ κολοτουμπεσ

      Διαγραφή
    4. Άντε στην τρύπα σου ρε ζωύφιο

      Διαγραφή
  3. Με τον Σταμενίτη η άρση της βουλευτικής ασυλίας του για τις τρεις δικογραφιες για υπεξαίρεση του δημοσίου συμφέροντος τι έγινε; Γίνανε τα δικαστήρια; Βγήκε απόφαση; Θα είναι υποψήφιος; Είναι κακό να βγει μια ανακοίνωση να ενημερωθεί ο λαός; Γιατί τόσο μυστικοπαθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να μην είναι;
      Οι πάνω από μισοί της ΝΔ είναι για την μπουζού και θα κατέβουν κανονικά τι ψάχνεις.

      Διαγραφή
  4. Me.tin.sofia.nikolaou.ti.ginite.tsimoudia.karxaries.tis.diaplokis.dropi.den.iparxi.sas.aresi.ta.klemena.na.ta.plironi.o.las?????😇😇😇😇😇

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σας συχαθικαμε έλεος παλιομαλακες Έλληνες τώρα μόνο το καθαρό ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα παπάρια μας αν είναι και αν δεν είναι ο παπατσης λιμοκοντορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα πληρώσετε ο ΛΑΟΣ ξύπνησε ειδικά οι νέοι μασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χεστηκαμε αν είναι υποψήφιος ο κολοτουμπες μια φορά μας γέλασαν άλλη δεν υπάρχει τώρα ξανά στο μαντρί ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.