Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΚΕΔ για την διαιτητική κλοπή στην Τρίπολη: Συγγνώμη στον ΠΑΟΚ, αποσύρονται οι διαιτητές!



Σχεδόν 24 ώρες μετά την απίστευτη αποκάλυψη του PAOK24 όσον αφορά την τεράστια διαιτητική κλοπής που σημειώθηκε από πρόθεση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και την οργισμένη αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, η ΚΕΔ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, επιβάλλοντας ως όφειλε την τιμωρία των διαιτητών της αναμέτρησης στην Τρίπολη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο VAR manager και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θεωρούν σκόπιμο και αναγκαίο να διευκρινίσουν το περιστατικό στο 90+3’. Μετά από μια εις βάθος ανάλυση της κατάστασης είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε λάθος από τον Βοηθό Διαιτητή κατά την κρίση του εάν ένας παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ που είτε παρενέβαινε στο παιχνίδι είτε στον αντίπαλο.
Μετά από σκόπιμη απόκρουση του τερματοφύλακα, η μπάλα έφυγε προς τη σημαία του κόρνερ και το VAR/AVAR ερμήνευσε εσφαλμένα ότι σε αυτό το σημείο η ανάπτυξη επιθετικής προσπάθειας είχε τελειώσει.
Οι Διαιτητές του VAR και ο Βοηθός Διαιτητής ζητούν συγνώμη για τα λάθη τους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης στιγμής του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, η ΚΕΔ έχει αποσύρει τους εμπλεκόμενους διαιτητές του αγώνα από τα επίσημα καθήκοντά τους και θα παραμείνουν στη διάθεση της επιτροπής.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. από το ζόρι είναι, πρόσεχε μην πάθεις αιμορροΐδες

      Διαγραφή
    2. Πρόσεχε το... μέγεθος και την λίπανση από εκεί είναι τα δάκρυα

      Διαγραφή
  2. Ο μονιμα αδικημενος παοκ, το κατεστημενο των Αθηνων, μπλα μπλα, ενα δάκρυ κύλησε αφού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα δάκρυ μόνο... Έκανε καλό η λίπανση! μπράβο συνέχισε

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.