Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: Θριαμβευτική δικαίωση από το ΣτΕ για το έργο στον Εδεσσαίο ποταμό



Ιορδάνης Τζαμτζής: «Το ΣτΕ συνέτριψε τις συκοφαντίες οπισθοδρομικών παραγόντων».

Με την υπ’ αριθ. 2513/2022 απόφασή του, το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαιώνει απολύτως την Π.Ε. Πέλλας, απορρίπτοντας αναφανδόν την αίτηση, που υπέβαλαν οκτώ πολίτες της Έδεσσας για ακύρωση του έργου αντιπλημμυρικής θωράκισης του Εδεσσαίου ποταμού.

Το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο αφού εξέτασε διεξοδικά τις αιτιάσεις των αντιδίκων απεφάνθη ότι η κρινόμενη αίτηση πρέπει να απορριφθεί στο σύνολό της. Επέβαλε δε στους αιτούντες τη δικαστική δαπάνη του Δημοσίου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία ανέρχεται σε τετρακόσια εξήντα (460) ευρώ, για έκαστο εξ αυτών.

Κατόπιν της απόφασης αυτής, η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, έκρινε, με την υπ’ αριθ. 7/2023 απόφασή της, ότι και η αίτηση αναστολής του έργου δεν έχει πλέον αντικείμενο και ως εκ τούτου απορρίπτεται.

Υπενθυμίζεται ότι η αρμόδια για την περιβαλλοντική αδειοδότηση ΔΙΠΕΧΩ/ΚΜ αποφάνθηκε σχετικά με το θέμα 2 φορές,

α) με το υπ’ αριθμόν 2979/10-05-2017 (συν. 12) έγγραφο – απόφαση που απαλλάσσει το έργο από την ανάγκη σύνταξης περιβαλλοντικής μελέτης και

β) με το, υπ’ αριθμόν Πρωτ.2688/12.05.2020, έγγραφο (συν.13), που βεβαιώνει την αρχική απόφαση, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Κ.Μ. και οι Υπηρεσίες της ενήργησαν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και καταρρίπτοντας μία προς μία τις σχετικές αιτιάσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, μόλις έλαβε την απόφαση του ΣτΕ δήλωσε: «Δικαιωθήκαμε απόλυτα από το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο, για το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Εδεσσαίου ποταμού. Ενώπιον της Δικαιοσύνης καταρρίψαμε μία προς μία όλες τις διαστρεβλωτικές αιτιάσεις λιγοστών αναχρονιστικών παραγόντων, προτάσσοντας την επιστημονική τεκμηρίωση και την προσήλωση στις επιταγές του Νόμου. Παραδώσαμε στους πολίτες της Έδεσσας ένα σύγχρονο και λειτουργικό έργο μακράς πνοής. Η ολοκλήρωση της δενδροφύτευσης, άρδευσης και φωτισμού, εκατέρωθεν του ποταμού, θα αναβαθμίσει και αισθητικά το έργο. Η κρίση και η απόφαση του ΣτΕ, αποδεικνύει την ορθότητα των αποφάσεών μας και θέτει οριστικό τέλος στις συκοφαντικές παραφωνίες που ταλαιπώρησαν άδικα την Έδεσσα».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Ο χειριστής του site “εδεσσαιος ποταμός” θα ενημερώσει τους αναγνώστες του ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε δε θα τον ενημερώσει. Είχε μάλιστα το θράσος σήμερα ( και ενώ ξέρει μέρες την απόφαση και κάνει το παγώνι) να σχολιάσει σε ανάρτηση πολίτη που συμφωνεί με το έργο ( και τον έχει μπλοκάρει ) στη σελίδα «εδεσσαιος ποταμός.». Αν διαβάσεις κανείς το σχόλιο του θα μονοζει ότι δικαιώθηκε κιολας. Πραγματικά γελαει πλέον όλη η πολη. Σηφάκη ξανακατεβαστε τον για αντιπεριφερειάρχη να γελάσουμε από εδώ ως το πριλεπ

      Διαγραφή
    2. Όχι φίλε δε θα τον ενημερώσει. Είχε μάλιστα το θράσος σήμερα ( και ενώ ξέρει μέρες την απόφαση και κάνει το παγώνι) να σχολιάσει σε ανάρτηση πολίτη που συμφωνεί με το έργο ( και τον έχει μπλοκάρει ) στη σελίδα «εδεσσαιος ποταμός.». Αν διαβάσεις κανείς το σχόλιο του θα μονοζει ότι δικαιώθηκε κιολας. Πραγματικά γελαει πλέον όλη η πολη. Σηφάκη ξανακατεβαστε τον για αντιπεριφερειάρχη να γελάσουμε από εδώ ως το πριλεπ

      Διαγραφή
    3. Δεξιά και αριστερά λέει δίκαιωθηκε και από πάνω…

      Διαγραφή
    4. Δεξιά και αριστερά λέει δίκαιωθηκε και από πάνω…

      Διαγραφή
    5. Τον παίζουν 1.05 στο στοίχημα ότι θε πει ότι ηταν στημένη απόφαση

      Διαγραφή
    6. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  2. Είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι χρονια τώρα, αυτά τα 6-7 άτομα ξεκίνησαν από το μουσείο και κάθε λίγο πετάνε και μια χαζομάρα οι σωτήρες μας , τους μάθαμε τους γραφικούς και δεν τους υπολογίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας ήταν δούλεψε άλλους 8 , για το συμφέρον , και σήμερα δουλεύει μόνο μια εξ αυτών …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτήν που δουλεύει γελαει όλη η πολη δεν πειράζει

      Διαγραφή
    2. Δε κατλαβα τι έχουν οι γυφτες από την φλωρινοι; Δεν έχουν ψυχή;

      Διαγραφή
  4. και το πανό που λέει ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΡΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ τι θα το κάνουν τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έχουν να πουν τώρα οι ειδήμονες ξερόλες της τοπικής ιδιόρρυθμης αριστερής κουλτούρας της Έδεσσας; Αυτοί που τους βλέπουν τα παιδάκια και γελάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρέμε Τζαμτζη δε σε πήγε στο σωστο δικαστηριο λέει στην ανάρτηση σου ο Αντίδικος . Τώρα που κατάλαβε θα σε πει στο Διαγαλαξιακό εφετείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σηφάκη αλήθεια τώρα! Αυτόν κατεβάσατε για αντιπεριφερειάρχη. ; δεν μπορείτε επιτέλους αν τον μάζεψετε; Μας έχει κάνει ρεζίλι σαν παράταξη εδώ και 3 χρόνια. Αντι να βγει να ζητήσει μια συγνώμη στους εδεσσαιους, κάνει το άσπρο μαυρο . Σέβομαστε σαν παράταξη την ελληνική δικαιοσύνη; Σεβόμαστε τους θεσμούς; Άντε μάζεψε τον μην πάει τελικά μη φάμε και αλκη σφαλιάρα και ξαναγίνουμε ρεζίλι….

      Διαγραφή
    2. Σηφάκη μάζεψε γκελη και τον Ηρακλη τσέπης γιατί το κακό έχει παραγίνει… ξεφτίλα παντού . Ούτε στη ναζιστικη Γερμανία δεν υπήρχε τόση προπαγάνδα και σανός . Χάσαμε 3 δικαστήρια . Τέλος . Η παράταξη δεν αντέχει άλλο ρεζιλίκι. Δεν βγήκες μπροστά όταν έπρεπε . Βγες τώρα βγάλτε μια ανακοίνωση σαν παράταξη και φθάνει . Χάσαμε άλλο ένα δικαστηριο και αυτός μας κοροϊδεύει μες τα μούτρα μας . Σε ποιους απευθύνεστε ; Σας χαϊδεύουμε 3 χρόνια και μας ρεζιλεύετε σ όλη την Εδεσσα. Ντρεπόμαστε εξαιτίας ενός ανθρώπου να λένε ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.