Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ραγδαίες εξελίξεις: Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης!



Διαρροές της Κουμουνδούρου σε απάντηση της «εμπρηστικής» ανάρτησης του βουλευτή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την ανάρτηση του βουλευτή Παύλου Πολάκη η οποία προκάλεσε την άμεση αντίδραση της νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με διαρροές από την Κουμουνδούρου που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Παύλος Πολάκης διαγράφεται από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η διαρροή είναι η ακόλουθη:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει, επίσης, αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Η ανάρτηση Πολάκη που προκάλεσε τη διαγραφή του
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το μεσημέρι της Κυριακής  ο Παύλος Πολάκης έγραψε τα ακόλουθα:
«ΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ”…..(φωτο 1-2-3-4)
Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!
Νομίζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016….
-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππά που κατάργησε η ΝΔ. Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ, τα λεφτά πίσω!!
-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστών με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κύρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.
-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικών και στις εφορείες!
-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τράπεζες ,με κατάργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικών !
Κατάργηση πτωχευτικού Μητσοτάκη, νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ
Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσήδων και μεγαλοοφειλετών (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ όπως πρώτο Φλέμα κλπ κλπ)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας μετά την ανάρτηση Πολάκη
Η ανακοίνωση της Πειραιώς που εξεδόθη λίγο μετά την ανάρτηση του βουλευτή του ΣυΡιζΑ, αναφέρει: «Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν. Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν».

Η πρώτη ανάρτηση Πολάκη, μετά τη διαρροή
Με μια υπαινικτική ανάρτηση «απαντά» ο Παύλος Πολάκης από τα Σφακιά όπου βρίσκεται για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, στη διαρροή περί μη συμπεριληψής του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει των επικείμενων εθνικών εκλογών
«Βόλτα στα Σφακιά σήμερα, στην Ανωπολη με τη Δώρα. Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες ανθρώπους (χωριό της μάνας μου). Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ’ αυτά που έγιναν εδώ το 2010-14», γράφει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές προς τους συντρόφους του στην Κουμουνδούρου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Mi.masas.polare.tous.glendas.kanonika.🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός δεν είναι που λέει και ξελέει μετά; ο χαλβάς της Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε το δημοκράτη τον πολάκη αυτό που έκανε δεν το έκανε ούτε η Χρυσή Αυγή, η δημοκρατία από τα μπατζάκια του τρέχει. Να τον χαίρεστε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετοιμάζεται τριπλή συγκυβέρνηση;
    Τρέχτε ερίφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. polaki.emeis.oi.albanoi.mazi.sou.🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. I.alvani.mazitou.iati.ise.mazoxa.se.aresi.na.se.klevoun.ke.si.na.pLivonia..koroido.. 1😇😇😇😇😇😇

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ντροπή της Κρήτης οι κατσικοκλέφτες είχαν περισσότερο επίπεδο από τον ψηλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε στα τσακιδια ρε καραγκιόζη καιρός ήτανε με τις κολομαγκιες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεννημένος φασίστας αποφασίζω και διατάζω ότι δεν μου αρέσει καταργείται ο Κασιδιάρης του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλέξη που πας με Πολάκη και Παππά ρεεεε χειρότεροι από τους δεξιούς γίνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΈΞΥΠΝΟΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΌΣ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΆ ΠΗΔΗΜΑΤΆΚΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΉΤΤΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΊΞΕΙ ΑΡΧΗΓΌΣ ΜΕΤΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πολακης είπε την αλήθεια αλλά μάλλον δεν σας αρέσει γιατί όλα πάνε μια χαρά ακρίβεια μηδεν ο κόσμος το απολαμβάνει μάλλον πολύ μαζοχισμός έχει παίξει. Και σύριζα χωρίς πολακης για 20% το κόβουμε να πάρουν από 35% που θα επερναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 35 % !!!θα θα έπαιρνε ο ΣΥΡΙΖΑ για παιδάκι σε κόβω ή για γέρο με Αλτσχάιμερ

      Διαγραφή
    2. 35% ???
      Πλακα κάνεις φιλε!
      Ή μηπως ζεις σε αλλη χωρα?

      Διαγραφή
  13. Σιγά σιγά ξυπναη ο κόσμος και επιστρέφει στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κρατάνε τον Παππά και διώχνουν τον πολάκη εκεί στο 4% ξανά γιαλαντζί αριστεροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.