Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσία του Μάκη Βορίδη η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την ΔΕΕΠ Πέλλας


Με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής σε ξενοδοχείο των Γιαννιτσών, η πολιτική εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ -πρώην ΝΟΔΕ) Πέλλας. 
Την εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν στελέχη, μέλη και φίλοι της ΝΔ από την Π.Ε.Πέλλας, τον κ. Βορίδη υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Θεοδόσης Ουραηλίδης. 
Στην ομιλία του ο Υπουργός Εσωτερικών κινήθηκε σε προεκλογικούς ρυθμούς, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και για επόμενα τέσσερα χρόνια "οι Έλληνες θα αποφασίσουν να δώσουν και πάλι την ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ για τη διακυβέρνηση της χώρας", όπως είπε χαρακτηριστικά ανέφερε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Γιατί την κόβει με μαχαίρι και όχι με τσεκούρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιτιας σου βλαξ. Δεν το καταλαβες οτι ολοι περιμεναν να εχεις αυτην την απορια; Ξερεις οτι οι ανοητοι που προσπαθουν να το παιξουν εξυπνοι ζουνε λιγοτερα χρονια απο αυτους των οποιων η φαιά ουσία ειναι επαρκης. Περαν ολων των αλλων ηταν μια λιτη και αξιοπρεπης εκδηλωση, με πολλους φιλους της Ν.Δ παρα τις αντιξοες καιρικες συνθηκες. Συγχαρητήρια στους διοργανωτες για τους χαμηλους τονους που κρατησαν παρ' οτι βρισκομαστε σε προεκλογικη περιοδο.

      Διαγραφή
    2. Τώρα το παίζει δημοκράτης ο Τσεκουρατος θα πιάσει μαχαίρι.

      Διαγραφή
    3. Προφανώς μέρος του τσεκουριού σε κόβω και μάλλον σε κάτι από στειλιάρι .
      Είπαμε να είσαι Αγαθοκλής αλλά όχι έτσι !

      Διαγραφή
    4. Ένας ανθελληνας δημοκράτης,αυτός που έλεγε θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνουμε τα τελευταία Χριστούγεννα,ήρθε και κατήργησαν την σχολική αργία των τριών ιεραρχών.
      Χαχαχαχα οι γκασμαδες τσεκουρατοι σας έχουν για τούβλα.

      Διαγραφή
  2. Υποκριτές. Διχάσατε το κόμμα, κάτι μαϊμού… Το κάνατε τσιφλίκι του βουλευτής σας. Ντροπή σας θα έρθει η ώρα που θα σας δικάσουμε και θα λογοδοτήσετε υποκριτές της ψεύτο δεξιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παίζει πρόεδρος της ΝΔ ποιος;;; Ο πασοκος που κατέβηκε με τον Παπανικολάου και τώρα με τον κάστερ. Αα βρε ξεφτίλες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8:33 εκτος απο αθλιος συκοφαντης σε διατεταγμενη υπηρεσια, εισαι και κουφιοκεφαλος. Καρφωνεσαι σαν τον Αρτεμη Ματσα κατα την Γερμανικη κατοχη. Σας δοθηκε η ευκαιρια μεσω εκλογων να κερδισετε τον Προεδρο της ΝΟΔΕ αλλα επειδη ειστε λιγοι και αναξιοπρεπεις δεν τα καταφερατε. Το οτι σε αυτοδιοικητικες εκλογες πολιτευτηκε με ενα αντισυστημικο και ανεξαρτητο ψηφοδελτιο οπως αυτο του Παπανικολαου σας πονεσε φαινετε. Οι εκλογες του κομματος εγιναν σε επομενο χρονο. Οποτε λαβατε την απαντηση σας. Ειδικα εσεις οι "ψευτοδεξιοι" του Σταμκου που περιπλανηθηκατε σε ΠΟΛΑΝ- ΑΝΕΛ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ γιατι κοπτεστε τοσο; Ποσους Πασοκους εχετε σημερα στο ψηφοδελτιο σας; Θελετε να μπουμε σε ονοματολογια; Θελετε να ψαξουμε τα γνωστα ΑΦΜ που τα πηραν ολα 13 χρονια; Αν ναι τοτε εγω προσωπικα ειμαι διαθεσιμος για αποκαλυψεις. Περαστε στον β' γυρο πρωτα και αν..αν..αν.. τοτε τα ξαναλεμε αφου μου εξηγησεις γιατι δεν εμφανιστηκατε σε κομματικη εκδηλωση; Τωρα αρχισατε την επανασταση της υπερκομματικοτητας; Ειναι αργα για δακρυα κοριτσια...

      Διαγραφή
    2. εχεις χασει τα αυγα και τα πασχαλια... γιατι δεν λες για ποιους μιλας μαζι με το ονοματακι σου, φοβασαι κατι ;;

      Διαγραφή
    3. Εσυ που με ρωτας μεσανυχτα 2:58 γιατι δεν το κανεις επωνυμα; Τι σε φοβιζει; Μονο ξημερωματα και μεσανυχτα θα κυκλοφορειτε πλεον γιατι η χλευη οσο παει μεγαλωνει..

      Διαγραφή
  4. Όλα τα δεξιά γουρούνια την ίδια μούρη εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.