Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άγνωστοι κατέστρεψαν το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χαλκηδόνας (βίντεο)



Εκτεταμένες ζημιές στο Κολυμβητήριο του Δήμου Χαλκηδόνας στα Κουφάλια, προκάλεσε «συμμορία του χαλκού», όπως ονομάζονται αυτές οι σπείρες. Οι δράστες προκάλεσαν ολική καταστροφή στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό του κτιρίου. Οι δράστες μάλλον έδρασαν το Σαββατοκύριακο που το κολυμβητήριο ήταν κλειστό. Η ζημιά εκτιμάται σε πάνω από 50.000 ευρώ και γίνεται προσπάθεια το κολυμβητήριο να ανοίξει την 1η Μαΐου.

Το κολυμβητήριο που βρίσκεται έξω από τα Κουφάλια, δεν λειτουργεί τους χειμερινούς μήνες. Έτσι, οι δράστες κατάφεραν να δράσουν ανενόχλητοι, ξηλώνοντας εκατοντάδες μέτρα καλωδίων από τον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο, έσπασαν πόρτες, κουφώματα, ακόμα και κάποιους από τους ηλιοσυλλέκτες, προκειμένου να πάρουν κομμάτια χαλκού.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από λίγες εβδομάδες στο γυμναστήριο της Γέφυρας, όπου και πάλι άγνωστοι είχαν κλέψει όχι μία αλλά δύο φορές τα καλώδια.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ (ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να μην το στείλουν στη κυβέρνηση που δεν τους πιάνει; 40 χρόνια νέα δημοκρατία κυβέρνηση έχεις αδιάβαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.