Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με Γεωργαντά: 150€ στα αχλάδια



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά, αναφορικά με την πορεία των σταδιακών ενισχύσεων σε αγροτικά προϊόντα με σκοπό την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος των αγροτών από παράγοντες όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Όπως ενημέρωσε ο Υπουργός τον Βουλευτή, η πορεία των ενισχύσεων προχωράει κανονικά, με ανακοινώσει ήδη για προϊόντα όπως τα ροδάκινα, τα μήλα, τα κάστανα κ.α. Οι αξιολογήσεις γίνονται βήμα-βήμα βάσει των κατατεθέντων στοιχείων στις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ και του Υπουργείου και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δημοσιονομικά περιθώρια. Σε αυτό το πλαίσιο, η τιμή της ενίσχυσης για όλες τις ποικιλίες στα αχλάδια διαμορφώνεται σε 150€ ανά στρέμμα. Οι πληρωμές για όλα τα προϊόντα που έχουν ανακοινωθεί, προσδιορίζονται πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο Λάκης Βασιλειάδης ευχαρίστησε τον κ. Γεωργαντά για τη μέχρι τώρα διαχείριση της καταβολής των ενισχύσεων προς τους αγρότες της Πέλλας, και της πολιτικής βούλησης της Κυβέρνησης να είναι για μια ακόμα φορά δίπλα στον Έλληνα παραγωγό που δοκιμάζεται, ενώ ζήτησε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια ώστε να ενισχυθούν όλα τα προϊόντα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Όσο πιο κοντά στις εκλογές.τοσο πιο καλά.ενας χειμώνας στην πίκρα περασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανενα δελτιο τυπου δεν θα βγαλετε για το ποτε θα πληρωθουν τα deminimis. Κατι ειπε ο υπουργος για Μεγαλη Εβδομαδα κι εσεις τι λετε. Εγω λεω μπραβο σας, ενας γεωργαντας σας παιζει και σας κανει οτι θελει κι εσεις δεν εχετε τα κοτσια (για να μην πω τιποτε αλλο) να του γυρισετε το γραφειο αναποδα, γιατι πρεπει να υπηρετισετε τα συμφεροντα των πολιτων που αντιπροσωπευετε. Αλλα που. Λειτουργειτε λες και ειστε αντιπολιτευση και εκει θα ειστε σε λιγο καιρο, γιατι αυτο σας αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις καρύδες και τα μάνγκο δεν μας είπαν πόσο το στρέμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί τέτοια δουλικότητα; Τι τον ευχαριστησες. Για ποια διαχείριση της καταβολής των ενισχύσεων.
    Ποίες ενυσχισεις; Την μια 150, την άλλη 80 στα ροδάκινα εσύ έλεγες 250 .
    Τώρα τον ευχαριστείς. Τα κερασια πού είναι ;
    Μοκο. Κρίμα πολύ σάλιο. Νέος άνθρωπος είσαι. Κρίμα. Ότι εισπράξουμε.θα είσπραξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Λάκη μας δίνεις υγεία θάρρος κουράγιο ντεμινιμις μας λες αλήθειες μας θεωρείς νυκοκοιριδες οικογενειάρχες αγρότες πολυτελείας αγρότες που μοχθούν τίμιους για όλους αυτούς τους λόγους θα σε ξαναψηφίσουμε ρε λακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί τέτοια δουλικότητα; Τι τον ευχαριστησες. Για ποια διαχείριση της καταβολής των ενισχύσεων. Ποίες ενυσχισεις; Την μια 150, την άλλη 80 στα ροδάκινα εσύ έλεγες 250 .
    Τώρα τον ευχαριστείς.Τα κερασια πού είναι;
    Μοκο. Κρίμα πολύ σάλιο. Νέος άνθρωπος είσαι. Κρίμα. Ότι εισπράξουμε. θα είσπραξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών τα ίδια έλεγες σήμερα θα πληρωσο αύριο θα πληρωσο πριν το Πάσχα πριν τα Χριστούγεννα και έτσι το φεσωσες για τα ΚΑΛΛΑ μην νομίζεις ότι ξεχάστηκε, αυτά κάνετε και με τον αγροτικό κόσμο στην Πέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.