Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοσκόπηση: Μεγάλη πτώση κατά 2,9 μονάδες για τη ΝΔ – Ποιος ευθύνεται για το δυστύχημα στα Τέμπη



Πτώση 2,9 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση της MARC για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, με τη διαφορά πλέον να ανέρχεται σε 4,6 μονάδων από 7,4 που ήταν τον προηγούμενο μήνα.
Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 29,6% (32,5%), ο ΣΥΡΙΖΑ 25% (25,1%), το ΠΑΣΟΚ 9,7% (9,8%), το ΚΚΕ 5,6% (5,3%), η Ελληνική Λύση 3,9%, ΜέΡΑ 25 3,5%, η Ελληνική Λύση 3,9% (3,6%) , άλλο κόμμα 3,8%, αναποφάσιστοι 10%, λευκό – άκυρο 2,3%, δεν θα ψηφίσω 2,3%
Επιπρόσθετα το 28,1% προτιμά αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, το 23,2% κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, το 15,8% κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τη ΝΔ και το 14,3% αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιος φταίει για το δυστύχημα στα Τέμπη
Η συντριπτική πλειοψηφία και συγκεκριμένα το 87% των ερωτηθέντων απαντά πως για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, πρέπει να αναζητηθούν κι άλλες ευθύνες πλην του ανθρώπινου λάθους, ενώ το 12,1% αποδίδει την τραγωδία σε ανθρώπινο λάθος/κακιά στιγμή.

Πότε πρέπει να γίνουν οι εκλογές 2023
Όσον αφορά το πότε πρέπει να διενεργηθούν οι εκλογές 2023, το 46,4% απαντά αργότερα τον Μάιο, ενώ το 45,2% απαντά πως πρέπει οι κάλπες να στηθούν στις 9 Απριλίου.

Ποιος είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός
Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 38,9% θετικές γνώμες και 60,3% αρνητικές. Ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με 28,5% θετικές γνώμες και 70,9% αρνητικές, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 27,9% θετικές γνώμες και 63,5% αρνητικές.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συγκεντρώνει 26% θετικές γνώμες και 68,3% αρνητικές, ο Γιάνης Βαρουφάκης 19,9% θετικές γνώμες και 76,9% αρνητικές και ο Κυριάκος Βελόπουλος 16,2% θετικές γνώμες και 79,8% αρνητικές.

Πώς αξιολογούν την κυβέρνηση
Την ίδια στιγμή, το 56,7% αξιολογεί αρνητικά ή μάλλον αρνητικά την κυβέρνηση, την ώρα που το 42% αξιολογεί θετικά ή μάλλον θετικά το κυβερνητικό έργο.
Στο ερώτημα, τι τους ανησυχεί περισσότερο, οι πολίτες απάντησαν:
Το δυστύχημα στα Τέμπη 86%
Η ακρίβεια 69%
Η διαφθορά 23,1%
Η εγκληματικότητα 22,1%
Τα εθνικά θέματα 16,4%
Ο πόλεμος στην Ουκρανία 13,5%
Οι φυσικές καταστροφές 10,3%
Οι παρακολουθήσεις 6,7%
Το μεταναστευτικό 5%
Η υπόθεση Πολάκη 4,4%
Η πανδημία 3,8%
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Πέστε μου ποιος θα μας σώσει;. Ακατάλληλοι ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι ευθυνόμαστε Γνωρίζουμε τι συμβαίνει σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και σιωπούμε Το κυριότερο που πάμε και τους ψηφίζουμε Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν το δικαίωμα ψήφου καταργηθεί για τους συνταξιούχους , όταν η δημοκρατία εισέλθει στα κόμματα τότε θα δούμε καλύτερες μέρες ουτοπία ξέρω αλλά εάν δεν παλέψεις δεν έχεις να περιμένεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαταρχάς ντροπή για τη στιγμή που γίνονται οι δημοσκοπήσεις. Ποιος έδωσε εντολή να γίνουν τώρα; Η Κυβέρνηση μεγάλο καημό έχει αυτές τις μαύρες μέρες. Ακόμη γίνονται οι κηδείες των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν οι δημοσκοπήσεις ούτε τα προφίλ των αρχηγών. Ένα είναι σίγουρο ότι οι εκλογές θα έχουν εκπλήξεις. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η ψήφος θα είναι αντιδραστική και έτσι πρέπει. Πρέπει να αλλάξει το σκηνικό, γιατί όπως φάνηκε όλα είναι σάπια. Να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στη χώρα σου. Να πηγαίνουν ταξίδια τα παιδιά σου και να τα φέρνουν σε φέρετρα. Είναι ανεπίτρεπτο και αδιανόητο η λειτουργία ενός τρένου να εξαρτάται την σήμερον ημέρα από ένα χέρι, ενώ υπάρχουν νέες τεχνικές δυνατότητες. Η έπαρση και η αλαζονεία των κυβερνητικών παραγόντων δυστυχώς το μόνο που κατάφεραν ήταν να σουτάρουν αυτογκόλ με ολέθριες συνέπειες. Όσες δημοσκοπήσεις και να κάνουν θα τους βοηθήσουν να εμπεδώσουν ότι έρχεται η συντριβή τους. Το δυστύχημα ήταν το αποτέλεσμα της καταστροφικής τους πολιτικής. Έρχεται η Κυβέρνηση των ηττημένων οσονούπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε οσονούπε, τις δημοσκοπησεις δεν τις κάνει η κυβέρνηση.

      Διαγραφή
  5. Πιο σιχαμενοι ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδαμε ο ΣΥΡΙΖΑ . Βγήκε πρώτη φορά από αντίδραση του κόσμου για το διαφορετικό. Την έφαγε αλλά πάλι με τέτοιο τρόπο πάει να βγει και να χαντακωσει τη χώρα . Μόνο από αντίδραση και λάθος εκτιμήσεις . Τρίβουν τα χέρια τους οι συριζαιοι. Οι νεκροί ήταν δώρο θεού για τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μητσοτάκης θα είναι κάτω από 28% ο Τσίπρας κοντά στο 35% ... θυμηθείτε το και καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα για τη χώρα . Μεγάλο πισωγυρισμα . Δεν σώζεται μετά . Ανατολικό μπλοκ θα γίνουμε.

      Διαγραφή
    2. Mε ποιο κόμμα θα κάνει κυβέρνηση όμως δεν μας είπες!!

      Διαγραφή
    3. Με τον Βελόπουλο. Αφού ξέρει να γραφει με το δεξί, του έμαθε ο Καμμένος των ΑΝΕΛ

      Διαγραφή
  8. Επιστρέφουμε τέλος η ανακωχή μόνο ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ένα πράγμα βλέπω οτι ο κωλοτούμπας δεν τραβάει έχουν έρθει τα πάνω κάτω και ο ψεύτης ευτυχώς δεν κερδίζει ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ. Ρεεεεεε ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.