Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου έρχεται και το «καλάθι του νονού»



Το «καλάθι του νονού» θα τεθεί σε λειτουργεί από αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει 12 κατηγορίες προϊόντων όπως λαμπάδες παιχνίδια, σοκολατένια αυγά.

Κάθε κατάστημα μπορεί να επιλέξει να εντάξει στο καλάθι του νονού μια ή περισσότερες κατηγορίες προϊόντων ώστε να εφαρμοστεί το μέτρο και από μικρά καταστήματα.

Εξάλλου, από τις 5 Απριλίου έρχεται στα σουπερμάρκετ και το «καλάθι του Πάσχα» που θα περιέχει σαρακοστιανά είδη καθώς και αρνί, κατσίκι, τσουρέκι και σοκολατένια αβγά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τι άλλο θα κατεβάσει η κούτρα τους; 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε βρε γελοίοι. Έχετε αυξήσει τις τιμές των τροφίμων. Κάθε εβδομάδα βλέπεις άλλες τιμές. Η ακρίβεια μαστίζει κάθε οικογένεια. Να βράσω τη πολιτική σας. Απάνθρωποι, αλαζόνες..Έχετε τσακίσει τα λεφτά του ταμείου ανάκαμψης χωρίς να κάνετε κάτι παραγωγικό και δημιουργικό. Μάθατε να δίνετε επιδόματα και επιταγές για να ψαρευετε ψήφους. Θα πάρετε το μάθημα σας 21η Μαΐου. Ως τότε μην ξαφρισετε τον εξοπλισμό στα υπουργεία. Όπως έγινε επί Κωστάκη. Για το βούδα που τον είχαμε στη βουλή, τον πληρώναμε για να απουσιάζει και να μην συμμετέχει πουθενά. Αντε ακολουθήστε το δρόμο του. Καλό στη πατρίδα θα κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάντως κράτα μικρό καλάθι θα εκπλαγεί στο τέλος

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.