Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Επικοινωνία με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ για προτάσεις έργων στο Ταμείο Ανάκαμψης για Νοσοκομεία Γιαννιτσών & Έδεσσας



Με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Μπογιατζίδη επικοινώνησε σήμερα, 08 Μαρτίου 2023, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να ενημερωθεί για τις προς ένταξη προτάσεις στο Ταμείο Ανάκαμψης του Υπουργείου Υγείας, που αφορούν έργα για τις Νοσοκομειακές Μονάδες Γιαννιτσών και Έδεσσας.

Στο πλαίσιο της χρηματοδότησης παρεμβάσεων στις υποδομές υγείας της χώρας από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η 3η ΥΠΕ έχει καταρτίσει κατάλογο προτάσεων για την αναβάθμιση των υποδομών των Νοσοκομειακών Μονάδων Γιαννιτσών και Έδεσσας συνολικού προϋπολογισμού και για τις δύο 5.934.000 εκ. ευρώ.

Συγκεκριμένα η πρόταση περιλαμβάνει:

1. Για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών: α. Επέκταση της Μ.Ε.Θ. (από 6κλινη σε 12κλινη) στο χώρο της υφιστάμενης Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας σε έκταση περίπου 500 m2, προϋπολογισμού 1.488.000 εκ. ευρώ. β. Ανακαίνιση Χειρουργείων, η οποία θα αφορά σε πέντε (5) άσηπτες χειρουργικές αίθουσες και μία (1) σηπτική με τους βοηθητικούς χώρους αυτών και ανακαίνιση του χώρου του Μαιευτηρίου συνολικής έκτασης 1.400τ.μ., προϋπολογισμού 1.736.000 εκ. ευρώ.

2. Για το Νοσοκομείο της Έδεσσας: α. Κατασκευή 6 κλινών ΜΕΘ (Οικοδομικά, Η/Μ, Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός), προϋπολογισμού 1.180.000 εκ. ευρώ. β. Ανακαίνιση χειρουργείων 1ου και 2ου ορόφου, προϋπολογισμού 1.080.000 εκ. ευρώ. γ. 100 ηλεκτροκίνητες κλίνες, προϋπολογισμού 450.000 εκ. ευρώ.

Από την πλευρά του ο κ. Σταμενίτης τόνισε ότι η δυνατότητα που μας παρέχει το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για παρεμβάσεις σε υποδομές και αναβάθμιση των υποδομών υγείας είναι απαραίτητο να αξιοποιηθεί στο έπακρο. Στη συνομιλία του με τον κ. Μπογιατζίδη τον ευχαρίστησε για την ενημέρωση και σημείωσε πως το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας προκειμένου και ο ίδιος να υποστηρίξει τις προτάσεις της 3ης ΥΠΕ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Εδώ και 3,5 χρόνια υποβαθμίζουν και διαλυθούν το ΕΣΥ και έρχεται ο Σταμ να μας μιλήσει για έργα στα νοσοκομεία.
    Εκτός αν σκοπεύουν να κάνουν έργα ώστε να τα παραδώσουν σένια αργότερα στους ιδιώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαρέθηκα τα θα θα θα8 Μαρτίου 2023 στις 6:36 μ.μ.

    Επιτέλους δεν κάνατε τίποτα για τον Νομό Πέλλας είστε μόνο θα - θα -θα χειρότερη τριάδα κυβερνητικών βουλευτών δεν γίνεται να υπάρξει. Παραιτηθείτε μπας και έρθουν νέοι άνθρωποι με όραμα για την ανάπτυξη του Νομού. Εκτός από ανίκανοι είστε και επικίνδυνοι για την κοινωνία βλ. δολοφονία στα Τέμπη. 35 χρόνια ψηφίζω Νέα Δημοκρατία αλλά βαρέθηκα πιά να βλέπω και να ακούω μόνο βαρύγδουπες ανακοινώσεις ότι: θα θα θα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AX BPE ΔIONYΣH EXΩ KOYPAΣTEI NA AKOYΩ: EΠIKOINΩNHΣA, TOY EIΠA ΣTO THΛEΦΩNO, MOY EIΠE ,TOY EIΠA KAI TO KAKO ΣYNAΠANTHMA. TA TPENA ΔIONYΣH ΠAIPNOYN KAI ΣY AKOMA ΣTON ΣTAΘMO ΠEPIMENEIΣ. ΣAN TIΣ MΩPEΣ ΠAPΘENEΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επικοινωνία Επικοινωνία Επικοινωνία Εποικ Κουραστηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ επικοινωνώ εσύ Επικοινωνέις αυτός Επικοινωνέις εμείς επικοινωνούμε εσείς επικοινωνήτε αυτοί επικοινωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή επικοινωνούν όπως τον Ντίνο Ηλιόπουλο στην ταινία ζητητε ψεύτης και εμείς άλλοι μπουφη τους πιστεύαμε τώρα πιστεύω ότι οριμασαμε θα φάνε καλά στην καλπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερχεται η ωρα της καλπης Σταμενιτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.