Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο δημοτικός συνδυασμός ''Μέλλον Δημιουργίας'' για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας



Σήμερα, η 8η Μαρτίου, είναι αυτή η ημέρα που υπό κανονικές συνθήκες γιορτάζουμε την γυναικεία συμβολή στην κοινωνία και φωνάζουμε για την ίση αντιμετώπιση των γυναικών.
Φέτος απλά πονάμε... Πονάμε μαζί με τις 57 γυναίκες που δεν θα ξαναδούν τα παιδιά τους, αυτά τα παιδιά που χάθηκαν με έναν τόσο άδικο τρόπο. 
Πονάμε και θρηνούμε μαζί με αυτές τις μάνες που όχι απλά δεν θα γιορτάσουν, αλλά θα θυμούνται για πάντα αυτή την περίοδο που διανύουμε. 
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε αυτές τις γυναίκες.

Γραφείο Τύπου
ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Στάθης Φουντουκίδης - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. βρε Σταθακη δεν σου ειπε η μανουλα πως δεν εισαι πια υποψηφιος βουλευτης αλλα υποψηφιος δημαρχος ;;; ουτε να μετρας δεν ξερεις αν νομιζεις πως μονο 57 γυναικες δεν θα γιορτασουν σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το λογοτυπο το ειδα στα πανό των αναρχικων στην Καμάρα. Βρε τι σου κανει η αναγκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Στάθης είναι δικηγόρος. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τα κοινά. Έχει όνειρο να καθίσει σε καρέκλα. Οι ζοχαδες όμως στέκονται εμπόδιο. Θα τα καταφέρει αυτή την φορά; Στάθη καλωσόρισες στην ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.