Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα ένταξη ύψους 9.978.200,00 ευρώ στο δήμο Πέλλας



Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Πέλλας για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Ανανέωση Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού και Ενεργειακή Αναβάθμιση με Χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Υποδομών Επεξεργασίας Λυμάτων στο Δήμο Πέλλας», συνολικού προϋπολογισμού 9.978.200,00. Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των μονάδων επεξεργασίας λυμάτων Γιαννιτσών και Κρύας Βρύσης και την κατασκευή ενός φωτοβολταϊκού σταθμού συνολικής ισχύος 999,99 kWp με σκοπό τον εικονικό ενεργειακό συμψηφισμό των καταναλώσεων.

«Αλλάζουμε επιτέλους τον απαρχαιωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό των αντλιοστασίων με πράσινες, αξιόπιστες λύσεις, μειώνουμε το ενεργειακό τους κόστος και όλοι μαζί, το ενεργειακό αποτύπωμα του δήμου μας. Και μπορούμε να εξοικονομήσουμε ακόμα περισσότερη ενέργεια αν, επιτέλους συνετιστούν οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, σταματήσουν τη στείρα προεκλογική αντιπολίτευση και προχωρήσει η τοποθέτηση LED στο δήμο μας», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Γραφείο τύπου Δήμου Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αντι να σηκωνεις αστεια δελτια τυπου που εμπεριεχουν πανηγυρικο και κλαψιαρικο συναμα αφηγημα, πηγαινε σπιτι σου για να διασωθεις. Το πιθανοτερο ειναι οτι μεσα απο τον γυαλινο πυργο σου δεν αντιληφθηκες οτι εισαι εκτος δευτερης Κυριακης κ. Σταμκο. Δεν ξερω ποιο απο τις "Ορνιθες" ή την "Αντιγονη" σου ταιριαζει περισσοτερο. Αν φυσικα εχουμε δευτερο γύρο γιατι το σεναριο της αυτοδυναμιας του 43% χτιζεται μεθοδευμενα και με πρωτοφανη τελειότητα απο τον μισητο σου αντιπαλο... Περαστικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν παιζει απαντηση στο σχολιο; Χα! Χα! Μουγγα στην στρούγκα απο τους μαχαραγιαδες. Χα! Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που να μην έλεγε ότι εγκρίθηκε.. dream team, εσυ dream και η τύχη του δουλεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.