Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άγνωστοι επιτέθηκαν στον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια - Στον «Ευαγγελισμό» με κάταγμα στη μύτη – Απερίφραστη καταδίκη από τα κόμματα



Ομάδα ατόμων επιτέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Ο κ. Βαρουφάκης βρισκόταν με ένα ακόμα μέλος του ΜέΡΑ25 στο εστιατόριο, χωρίς την αστυνομική του φρουρά κατόπιν επιλογής του, οπότε και μια ομάδα 10-20 ατόμων τον πλησίασε. Κατόπιν, ένα άτομο τον χτύπησε στο πρόσωπο, προκαλώντας του κάταγμα στη μύτη.
Ο ίδιος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, ενώ διαγνώστηκε με κάταγμα ρινικής χώρας και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Επιπλέον, υπεβλήθη και σε αξονική τομογραφία για προληπτικούς λόγους.

Στο νοσοκομείο μετέβησαν και άνδρες της κρατικής ασφαλείας, ενώ γίνονται έρευνες για τις συνθήκες του συμβάντος.

Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στον Γ.Βαρουφάκη και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας, αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η επίθεση στον κ. Βαρουφάκη είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική Αστυνομία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» αναφέρει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.
«Αυτού του είδους οι πρακτικές στρέφονται κατά κάθε είδους Δημοκρατίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για την επίθεση στον κ. Βαρουφάκη.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη» σημειώνει σε ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος.

Την επίθεση στον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γ. Βαρουφάκη καταδίκασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.]
Η απόλυτα καταδικαστέα, παρακρατική επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη επιβεβαιώνει δυστυχώς τις πρόσφατες καταγγελίες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για τις ‘’κουκούλες που κουκουλώνουν τη δημοκρατία’’» αναφέρει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Ο θεός να είναι μαζί του για ταχεία ανάρρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακρατικοί επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακρατικοί ήταν πριν πέντε χρόνια όταν κυβερνούσαν οι μπαμπάδες και οι θείοι

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο παρακρατικοί το ...κράτος των Εξαρχείων.

      Διαγραφή
  3. Αντε πήρε το εισιτήριο για την βουλή για ποιο λόγο δηλαδή να του επιτεθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γνωστοί άγνωστοι, τα ανίψια τους και τα παιδιά τους, οι μπαχαλάκηδες !!έφτασα σε σημείο να μη θέλουν και ΜΕΤΡΟ στα Εξάρχεια και οι μπαμπάδες και οι θείοι να τους υποστηρίζουν! Περαστικά Γιάννη με ένα ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά οικογενειακά προβλήματα είναι όλα θα τακτοποιηθούν μέσα στην οικογένεια, τα δικά τους παιδιά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο άνθρωπος πονεί και εσείς ρεμπεσκεδες του πληκτρολογίου κάνετε χαβαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καραγκιοζάκο αυτός ο φελλός ξεφτίλισε έναν ολόκληρο λαό .Ακόμη και τώρα μετά την επίθεση που δέχτηκε πήγε να πουλήσει παπατζιλίκι....δεν ήταν αναρχοαριστεροφασισταριά ,αλλά μπράβοι της νύχτας λέει.Σε φτύνει και εσύ τον συμπονάς.Ή είσαι πολύ καλός χριστιανός(πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω) ή πολύ βλάκας.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.