Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών θρηνεί για την απώλεια του 54χρονου Αλέξη Σαββίδη, Διευθυντή της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής



Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, σε κλίμα βαριάς οδύνης, συγκλονισμένοι, αποχαιρετούμε τον Αλέξιο Σαββίδη, ιατρό, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, Διευθυντή της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής.

Αποχαιρετούμε έναν αξιαγάπητο άνθρωπο, έναν αλησμόνητο λειτουργό του χώρου της Υγείας, ο οποίος εργάστηκε με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης, με ήθος, συναδελφικότητα, ευγένεια και διακρίθηκε όχι μόνο για την επιστημονική του επάρκεια, αλλά και για τις κοινωνικές του ευαισθησίες, ακόμα και όταν οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες.

Ο Αλέξιος Σαββίδης, “έφυγε” σήμερα, σε ηλικία 54 ετών και στο Νοσοκομείο μας προσέφερε τις υπηρεσίες του επί δώδεκα συναπτά έτη. Διορίστηκε σε θέση Επιμελητή Β΄, το 2011 και στην πορεία εξελίχθηκε, αναβαθμίζοντας τις γνώσεις του, στη θέση του Διευθυντή Μαιευτήρα-Γυναικολόγου (το 2022), προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο έως τώρα. Υπηρέτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας από το 1998, ξεκινώντας την καριέρα του ως Αγροτικός ιατρός και στη συνέχεια υπηρέτησε για τη λήψη της ειδικότητάς του στα Νοσοκομεία Σερρών και Αλεξανδρούπολης, ενώ προτού αναλάβει τη θέση του Επιμελητή στο Νοσοκομείο μας εργάστηκε ως Ειδικός Επικουρικός ιατρός στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Η τοπική κοινωνία της Πέλλας, στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά και εμείς όλοι στο Νοσοκομείο, στο οποίο ο Αλέξιος Σαββίδης μας άφησε εντυπώσεις και αναμνήσεις που δεν θα ξεχαστούν, θρηνούμε για την απώλειά του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και οι σκέψεις όλων μας θα τους συνοδεύουν αυτή τη δύσκολη ώρα.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Καλό παράδεισο εξαιρετικός γιατρός και υπέροχος άνθρωπος.. γέννησα την κόρη μου το 2015 και ήταν εξαιρετικος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του Καλό παράδεισο να έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό παράδεισο να έχει Πολυ καλός άνθρωπος και γιατρός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλός ιατρός. Εξαιρετικός επιστήμονας. Γεννηθηκε η κόρη μας το 2014 και την είχε αναλάβει αυτός. Κοινωνικος και Άνθρωπος με Α κεφάλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.