Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: «Προτάσεις έργων στο Ταμείο Ανάκαμψης και για τα Κ.Υ. Κρύας Βρύσης, Σκύδρας, Αριδαίας και Άρνισσας»



Συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τη Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης ενημερώθηκε σήμερα από τον κ. Μπογιατζίδη για τις προτάσεις προς ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης έργων/παρεμβάσεων που αφορούν τα Κέντρα Υγείας του Νομού Πέλλας.

Ομοίως, όπως και για τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Πέλλας, στο πλαίσιο της χρηματοδότησης παρεμβάσεων στις υποδομές υγείας της χώρας από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η 3η ΥΠΕ έχει καταρτίσει κατάλογο προτάσεων για την αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας της περιοχής συνολικού προϋπολογισμού και για τις τέσσερις 6.400.000 εκ. ευρώ.

Συγκεκριμένα η πρόταση περιλαμβάνει:

1. Για το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης παρεμβάσεις 1,7 εκ. ευρώ
2. Για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας παρεμβάσεις 2 εκ. ευρώ.
3. Για το Κέντρο Υγείας Σκύδρας παρεμβάσεις 1,5 εκ. ευρώ.
4. Για το Κέντρο Υγείας Άρνισσας παρεμβάσεις 1,2 εκ. ευρώ.

Επιπλέον, όσον αφορά τις Νοσοκομειακές Μονάδες, στις προτάσεις, που γνωστοποιήθηκαν με προηγούμενο δελτίο τύπου του Βουλευτή, περιλαμβάνονται και προτάσεις ανακαίνισης των χώρων ΤΕΠ: α. για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών ύψους 988.449,47 ευρώ και β. για το Νοσοκομείο Έδεσσας ύψους 844.235,78 ευρώ.

Το προηγούμενο δελτίο τύπου που αφορά τις νοσοκομειακές μονάδες: https://stamenitis.gr/09102023-2/
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Είναι εξαιρετικά λυπηρό πολιτευτής της ΝΔ μετά από 4 Χρόνια κυβέρνησης να υποστηρίζει τα παραπάνω
    Αυτά ανήκουν στη δεκαετία του 60 .
    Τώρα προεκλογικά τάζει ;; προεκλογικά γίνεται απολογισμός έργου..αλλά ποιου έργου το απόλυτο τίποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E KAI! !ΠPOTAΣEIΣ EINAI. AΠΛA H ΣYNEPΓAΣIA ΣYNEXIZETAI ME THN ENHMEPΩΣH. EΣY AΛHΘEIA TI EXEIΣ KANEI; AΠΛA ΣYNEXIZEIΣ TO ΠAPAMYΘI THΣ EΠIKOINΩNIAΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουράστηκα με αυτή την λέξη ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

      Διαγραφή
  3. Δώστε τζάμπα προεκλογικές υποσχέσεις. Ο κόσμος πλέον σας έχει κατάλαβεΙ. Χειρότεροι από τους Συριζαίους είστε ανίκανοι για το οτιδήποτε αναπτυξιακό για το Νομό και την χώρα μόνο για κανένα ρουσφέτι της πλάκας είστε ικανοί. Τα Τέμπη να θυμάστε και αν έχετε φιλότιμο να κλαίτε για τον χαμό τόσων ανθρώπων εξαιτίας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δήμαρχος Σκύδρας τα έχει κάνει πλακάκια με τον Σταμενιτη και θα κατεβάσει την γραμματέα του στις εκλογές για δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔHΛAΔH EAN ΔEN MEΣOΛABOYΣE TO ΔYΣTYXHMA KAI EIXAN ΠPOKHPYXΘH OI EKΛOΓEΣ ΣTAMENITΗ ΘA MIΛOYΣEΣ ΓIA ΠPOTAΣEIΣ; ME TETOIO BOYΛEYTH ΠΩΣ O TOΠOΣ NA ΠAEI MΠPOΣTA. ΠAΣ NA MAΣ EΞAΠATHΣEIΣ. NTPOΠH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ ο κόσμος πενθεί. Και ο Σταμενίτης.... Τι να σου πω άνθρωπε μου. Πού ζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤO ΠPOHΓOYMENO ΔEΛTIO ΠPIN AΠO TPEIΣ MEPEΣ AΦOPA ΛEEI TIΣ NOΣOKOMEIAKEΣ MONAΔEΣ. AYTO TO ΔEΛTIO AΦOPA TA KENTPA YΓEIAΣ. OI ΠPOTAΣEIΣ BΓAINOYN ΣE ΔOΣEIΣ. AMAN PE ΔIONYΣH ΘA ΣKAΣOYME AΠO ΓEΛIA. XAXAXA XAXAXA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας σιχαθικαμε πλέον τι δεν καταλαβαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.