Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση ΟΦΑΕ για την τραγωδία στα Τέμπη



Μία εβδομάδα πέρασε από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου 57 συνάνθρωποί μας - σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία - έχασαν την ζωή τους και το κλίμα είναι ακόμα βαρύ και πένθιμο.

Με την σκέψη μας πρωτίστως στις οικογένειες των θυμάτων η Διοίκηση, το προσωπικό και τα μέλη της ΟΦΑΕ εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, καθώς επίσης ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, ολόκληρη η Ελλάδα έχει τεθεί σε απεργιακό κλοιό με αφορμή το τραγικό αυτό δυστύχημα, και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία θα πρέπει να τονίσουμε πως η ασφάλεια των μεταφορών επιβατών κι εμπορευμάτων αποτελεί βασική προτεραίοτητα και είναι ανάγκη να αποκατασταθεί άμεσα το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών.

Να ενισχυθεί επιτέλους ο διάλογος με τις επαγγελματικές οργανώσεις που εκπροσωπούν τον κλάδο των μεταφορών, καθώς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες και τις ελλείψεις, όπως ακριβώς γνώριζαν τις ανάγκες για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων οι συνάδελφοι της ΔΕΣΚ-Σ όταν έβγαλαν την δυστυχώς προφητική ανακοίνωση στις 07-02-23.

Να συνεργαστούμε όλοι μαζί για την ενίσχυση της ασφάλειας πάσης φύσεως μεταφορών. Αποτελεί ηθική μας δέσμευση απέναντι στην κοινωνία να αποκαταστήσουμε το αίσθημα ασφαλείας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.