Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέος Δήμαρχος Έδεσσας ο Γιάννης Μουράτογλου



Ο μέχρι τώρα  Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιάννης Μουράτογλου είναι ο νέος Δήμαρχος Έδεσσας καθώς η ενδοπαραταξιακή διαδικασία εκλογής ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Δημοτική Πρωτοβουλία «Έδεσσα – Βεγορίτιδα», οι οποίοι ψήφισαν ομόφωνα τον κ. Μουράτογλου μεταβατικό Δήμαρχο.
Η σύγκλιση της δημοτικής ομάδας έγινε από τον πλειοψηφών δημοτικό σύμβουλο Σωτήρη Μούκα αφού,  ως γνωστόν,  ο Δημήτρης Γιάννου παραιτήθηκε από το αξίωμά του για να διεκδικήσει την είσοδό του στο εθνικό κοινοβούλιο με τη ΝΔ.
Η θητεία του νέου Δημάρχου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2023, ενώ, όπως έχουμε επισημάνει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, υποψήφιος Δήμαρχος με την διοικούσα παράταξη στις εκλογές του Οκτώβρη θα κατέλθει ο σημερινός πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππος Γκιούρος, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Καλά ρε τον Σωτήρη από έξω τον αφήσατε κρίμα δεν αφήνετε τα νέα παιδιά να προοδεύουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταβατικός και επόμενος δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά αυτό που γίνεται με τους κληρονόμους της πετυχημένης ???? Δημαρχίας Γιάννου είναι για γέλια , γελάνε όλοι ακόμη και οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια!! μεταβατικός δήμαρχος ο Μουράτογλου υποψήφιος δήμαρχος ο ανύπαρκτος ο αόρατος ο άφαντος Γκιούρος ο δήθεν καλός πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου όλη η υπόθεση είναι για γέλια για πολλά γέλια. Θέλω να πώ στον Γκιούρο ότι ο φίλος μου Γιάννης Μουράτογλου τον δουλεύει μόνο στο όνειρο του θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος χωρίς καμία προοπτική νίκης φυσικά για τον Γκιούρο Πρόσεχε Γκιούρο θα την φας την μπάμια μην πέρνουν τα μυαλά σου αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλον βγάζουν δήμαρχο και άλλον κατεβάζουν για δήμαρχο. Μπέρδεμα. Ο υποψήφιος μαλλον δεν ήθελε να μπειο στα βαθειά απο τώρα ή δεν του είχαν εμπιστοσύνη και ειχαν περισσότερη εμπιστοσύνη στον Μουράτογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα είναι υποψηφιος δημαρχος και θα ζηταει να βγει δημαρχος αυτος που οι δικοι του δεν τον ψήφισαν σήμερα για δήμαρχο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμα Πάσχα έχουμε Ενα καλο λόγο μια καλή κουβέντα εκεί στην Έδεσσα να λέγατε θα ήταν ευγενικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τοσα χρονια ο Μουρατογλου ηταν δημαρχος οτι εγινε στην εδεσσα αυτος το καταφερε. Τωρα ειναι και επισημα. Κοβη και ραβη σε ολους τους τομείς. Ο Γιουρος καλο θα ηταν να προσγειωθεί. Δεν το κατέχει το άθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ο μοναδικός ράφτης στην Έδεσσα είναι ο Μουράτογλου;;;;;; άλλος δεν ξέρει να κόβει και να ράβει;;;;

      Διαγραφή
  8. Μιχαλακη τον σηκωσες τον αμανε μηπως θες να κανεις κουμαντο που θα δωσει και το χρησμα η ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΠΑΘΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό

      Διαγραφή
    2. Τους μαζεύει στο ριζάρι ο ογκόλιθος. Ο άνθρωπε μου -ο τρίτος - και τα γειτονάκια της Φιλίππου και τον σιγοροκανίζουν τον δικηγοράκο.

      Διαγραφή
  9. Το καλύτερο για την πόλη θα ήταν η διεύρυνση του κεντρώου χώρου. Η πλειοψηφία δεν θέλει σε καμία περίπτωση τον φλογέρα. Κι αυτό πρέπει να σχηματιστεί και ως παράταξη. Ας γίνουν οι εθνικές εκλογές για να μοιραστεί η τράπουλα και μετά θα είναι ξεκάθαρο για όλους το τι θα γίνει. Φίλιππε μην προτρέχεις. Οι φιλοδοξίες σου μπορεί να καταστούν μοιραίες για την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μη παίζεις με φλογέρες....δεν ξέρεις που μπορεί να μπει... χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ενεργός Δημότης3 Μαΐου 2023 στις 3:37 μ.μ.

      Η πρόταση που καταθέτει ο φίλος μας έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και εγώ υποστηρίζω και θέτω τον εαυτό μου ενεργά προς αυτήν την κατεύθυνση για την δημιουργία ενός νέου συνδυασμού για τον Δήμο μας διακομματικό , χωρίς κομματικές ταμπέλες και παρωπίδες , χωρίς κομματικό φανατισμό με πολίτες έντιμους ,καταξιωμένους κοινωνικά και επαγγελματικά πολίτες ικανούς και άξιους , μακριά από φράξιες και ομαδούλες. Το μέλλον και η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας είναι εδώ , μπορούμε όλοι μαζί να βγούμε μπροστά να αφήσουμε πίσω μας την οπισθοδρόμηση και να δημιουργήσουμε το αύριο για έναν καλύτερο Δήμο που πραγματικά μας αξίζει να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

      Διαγραφή
    3. 1:09 Ο παραπάνω έχει κάνει ίσως το καλύτερο πολιτικό σχόλιο σε αυτό το άρθρο κι εσύ δες πως απαντάς. Σου αξίζει ο Φλογερας για Δήμαρχος.

      Διαγραφή
    4. Κάποιους που γνωρίζω προσωπικά από την ομάδα τσεπκεντζη δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ,δεν ανήκουν πουθενά παρά μόνο στον εαυτό τους που έχουν επενδύσει σε αυτήν την πόλη σε δουλειά,σε οικογένεια και θέλουν να κάνουν μια προσπάθεια να γίνει καλύτερη.εχει και τέτοιους ανθρώπους ξέρετε που δεν τους ενδιαφέρει η προβολή,η διαπλοκή,το χρήμα και οι λαμογιες

      Διαγραφή
    5. 7:09, πως είναι ανεξάρτητοι όταν τους καπελώνει ο ΣΥΡΙΖΑ?θα χε ενδιαφέρον να μας παραθέσετε και τα ονόματά τους.

      Διαγραφή
  10. Ο επόμενος για εμένα δήμαρχος πρέπει να είναι ο Μιχάλης ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας άσε που θα έχει και στήριξης από το ΠΑΣΟΚ Σαμλιδη μπες γερά στο παιχνίδι τους πάνε αυτοί τελείωσαν έχεις εμπειρίες από Βρυξέλλες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εχετε χασει εντελως.

      Διαγραφή
    2. Του Μιχαλάκη πολλά είναι τα ράμματα για την γούνα του....που θα κρυφτεί να δούμε

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.