Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας στην Έδεσσα


 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Δημήτριος Σίσκας, Ιατρός, Διευθυντής Ακτινοδιαγνωστικής Γ.Ν. Έδεσσας4 Μαΐου 2023 στις 12:58 μ.μ.

    Συγχαρητήρια στην τροχαία, στον διοικητή της κύριο Χριστοδούλου και στους άλλους συνδιοργανωτές.
    Αυτά τα μαθήματα έρχονται στον κατάλληλο καιρό καθώς στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Έδεσσας έχει αυξηθεί κάθετα ο αριθμός των τραυματιών από την χρήση των πατινιών, που αποδεικνύονται ότι δεν είναι και τόσο αθώα, καθώς δόξα τω Θεώ, ακόμα δεν έχομε θρηνήσει θάνατο. Πιστεύω ότι αυτό το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής πρέπει να μπει με προτεραιότητα και στα σχολεία μας, γιατί έχει τόση αξία, όση αξία έχει το κράνος και η ζώνη, δηλαδή είναι θέμα ζωής ή θανάτου καθώς θα σωθούν ζωές, θα μειωθούν αναπηρίες και τραυματισμοί και ότι άλλο καλό προκύπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά αναφέρεται το θέμα με τα ηλεκτρικά πατίνια Ποιος δίνει την άδεια σε ανήλικο παιδιά Οι πεζοί οι οδηγοί όλοι κινδυνεύουν Οι γονείς θα συλληφθούν Με όλο το σεβασμό έχουν άγνοια οι γονείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι καρδιοπαθης και κάθε απόγευμα περπατώ σε ένα πάρκο Έρχονται κατά επάνω μου ανήλικα παιδιά με ηλεκτρονικά πατίνια αθόρυβα και με μεγάλη ταχύτητα Φοβάμαι και για τη ζωή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμεωνίδου Μελπομένη, εκπαιδευτικός4 Μαΐου 2023 στις 4:37 μ.μ.

    Τα σεμινάρια δεν αφορούν μόνο τους μαθητές. Πρωτίστως αφορούν τους γονείς που αγοράζουν αυτά τα μικροοχήματα στα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.