Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορυφώνεται η έξοδος των ετεροδημοτών ενόψει των αυριανών εκλογών



Κορυφώνεται η έξοδος των ετεροδημοτών που ζουν στη Θεσσαλονίκη και πρόκειται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στα οδικά δίκτυα που οδηγούν προς Κατερίνη (ΠΑΘΕ) και Καβάλα (Εγνατία Οδό). Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στους δρόμους, ενώ η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός για την διευκόλυνση στην μετακίνηση των ετεροδημοτών, εφαρμόζοντας έκτακτα μέτρα.

Οι περισσότεροι εκλογείς επέλεξαν να ταξιδέψουν σήμερα εκμεταλλευόμενοι και την ελεύθερη διέλευση από τους σταθμούς των διοδίων που ισχύει από τα μεσάνυχτα έως το πρωί της Δευτέρας.

Με πληρότητες που φτάνουν το 100% αναχωρούν τα λεωφορεία από τον υπεραστικό σταθμό του ΚΤΕΛ «Μακεδονία» και όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση προγραμματίζονται έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Υψηλές πληρότητες καταγράφονται και στις αναχωρήσεις τρένων από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.