Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος διαχείρησης δικτύου ύδρευσης ΔΕΥΑ Αλμωπίας



Έγκριση 8.995.391,52€ για την ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. Πολύ σπουδαία χρηματοδότηση κατάφερε να εξασφαλίσει η ΔΕΥΑ Αλμωπίας για καινοτόμες λύσεις διαχείρισης των δικτύων ύδρευσης. Συγκεκριμένα εντάχθηκε η πράξη «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5201814 στον άξονα «Διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος - προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων».

Η πράξη αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συλλογής πληροφοριών, όπως πίεση, στάθμη, παροχή εποπτικού ελέγχου, διαχείρισης και επεμβάσεως στη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Αλμωπίας, με σκοπό την εξοικονόμηση του πόσιμου νερού και τη μείωση των διαρροών. 
●Περιλαμβάνεται η προμήθεια και θέση σε λειτουργία συνολικά 149 εγκαταστάσεων Τοπικών Σταθμών Ελέγχου(πίεσης, παροχής, ποιότητας νερού) 
●Παρακολούθηση της κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω υφιστάμενων μετρητών και εξειδικευμένων λογισμικών διαχείρισης ενέργειας. 
●Εγκατάσταση οργάνων μέτρησης και ρύθμισης της υδραυλικής λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης και των δεξαμενών και πίεσης αγωγών. 
●Προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ασύρματου συστήματος αυτόματης τηλεμετρικής καταμέτρησης υδρομετρητών (A.M.R) που απαρτίζεται από 8277 υδρομετρητές. ●Εγκατάσταση ενός Κεντρικού Συστήματος Ελέγχου (ΚΣΕ) που στοχεύει στη συγκέντρωση όλων των στοιχείων από τις τοπικές εγκαταστάσεις. 
●Εγκατάσταση ειδικών λογισμικών παρακολούθησης της λειτουργίας και της απόδοσης του δικτύου.

Στόχος μας ο εκσυγχρονισμός του δικτύου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε έλεγχο δικτύου, εξοικονόμηση ενέργειας και έλεγχο των διαρροών για την συνεχώς αυξανόμενη ποιότητα των υπηρεσιών παροχής νερού που προσφέρουμε στους πολίτες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίας Δόμησης και Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλμωπίας Κετικίδης Ιωάννης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. εκσυχρονισμο να κανετε πρωτα εκι στο δημο της Αλμωπιας. Στην ποιοτητα υπηρεσιων που προσφερεται στους πολιτες..Συγκεκριμενα διαχειρηση και λυσει στα προβληματα των πολιτων και καθε χωριου....Αλλα θα μου πειτε εδω δε μπορειτε να βαλετε μια ΤΑΞΙ στο γραφειω σας..δεξια -αριστερα ΣΤΙΒΑ ειναι τα διαφωρα χαρτια, Ακομη και ο χορος που εργαζεσται ειναι παχαλο,διαφορα προβληματα θα διαχειρηστητε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΤΑΞΙ το πλήρωσες; σε ψάχνει ο ταρίφας.

      Διαγραφή
    2. Τράβα σε κάνα δημοτικό δεύτερης ευκαιρίας και μετά γράψε, πόνεσαν τα μάτια μας.

      Διαγραφή
    3. Eνας ενας,οχι δυο δυο..Εσεις τελικα εργαζεστε στο δημο η ασχωληστε με τα σχολια που γραφουν εδω...Για την ποιοτητα υπηρεσιων και το παχαλο στο δημο αναφερωμε,Οχι για τα Λαμογια. αυτο το γνωρηζουν ολοι Ακομη και στην Αθηνα,,,Θημαστε τι ειπανε γενικα για τον Ν.Πελλας..εισται ο πιο διευθαρμενος

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.