Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για τον Νέο Δικαστικό Χάρτη ο Λάκης Βασιλειάδης



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης παρευρέθηκε σήμερα στη συνάντηση ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης υπό τον Υφυπουργό κ. Γ. Μπούγα με θέμα την υλοποίηση του Νέου Δικαστικού Χάρτη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας και των Βουλευτών. Από την Πέλλα συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Πέλλας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης συζητήθηκε η υλοποίηση του νέου χάρτη και οι αλλαγές που θα επιφέρει. Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της Πέλλας είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τις απόψεις τους για τις ιδιαιτερότητες της Περιφερειακής Ενότητας και τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να μην αλλάξει η κατάσταση στην περιοχή, αίτημα που ο Λάκης Βασιλειάδης έχει μεταφέρει και προσωπικά, με στοιχεία στον Υφυπουργό, με έμφαση στην εξαίρεση του Πρωτοδικείου Γιαννιτσών από οποιονδήποτε σχεδιασμό κατάργησης ή μετατροπής σε περιφερειακό δικαστήριο και διατήρησή του ως αυτοτελούς και ανεξάρτητου Πρωτοδικείου, βάσει και σχετικής τεκμηριωμένης εισηγητικής έκθεσης που έχει καταθέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ανέφερε πως θα εξετάσει τις προτάσεις και θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση το επόμενο διάστημα προκειμένου να συνεχιστεί η συζήτηση για την Πέλλα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Παλι από πίσω από τον υφυπουργό. Εσύ μόνο στις φωτογραφίες μπορείς Ο Διονύσης θα καθαρίσει και για αυτό. Δεν ξέρω πως οι πρόεδροι δέχτηκαν να φωτογραφηθουν όταν υπάρχει ένας Δήμαρχος, ένας υφυπουργός και ένας πρώην υπουργός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι Λάκη το αίτημα γράμμα και το μετέφερες; τα στοιχεία που μας λές ότι μετέφερες τι ακριβώς είναι; Δεν θα μάθουμε ποτέ; Και πότε τα μετέφερες; Αποδείξεις ρε φίλε κατέθεσε. Ένα χαρτί , αδελφέ να μας δείξεις με περιεχόμενο και ημερομηνία. Και φωτογραφία. Εγώ εντάξει σε πιστέψω. Άκουσα φίλους να λένε εάν ο Λάκης συναντούσε τον υφυπουργό θα έβγαζε φωτογραφία και θα την έβαζε ρεκλαμα και θα την έπαιζε στο ιστραγκαμ. Θα την κοινοποιουσε πανηγυρικά παντού. Δεν το είδαμε. Λάκη ζορίζομαι δεν ξέρω τι να πω.. Βγάλε την φώτο και το χαρτί με τα στοιχεία τα οποία πήγες στον υφυπουργό για να είμαστε εντάξει και να μην μας λένε ψεύτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάκη μην μασάς...φέρε μας Εφετείο να τους τρελάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ φυσικα για Εφετείο εισαι και μάλιστα πενταμελές. Ξέρεις γιατί; Επειδή δεν γνωρίζεις τον λογο που έγραψες σχολιο σου. Ο πιο ανίκανος βουλευτής που εξέλεξε διαχρονικά η Πέλλα ειναι αυτος ο μικρούλης πονηρος και ανήμπορος. Ουτε εσυ δεν θα τον ψηφίσεις την επομενη. Οπότε μην κανεις τον Καραγκιόζη!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Τι είναι Λάκη το αίτημα γράμμα και το μετέφερες; τα στοιχεία που μας λές ότι μετέφερες τι ακριβώς είναι; Δεν θα μάθουμε ποτέ; Και πότε τα μετέφερες; Αποδείξεις ρε φίλε κατέθεσε. Ένα χαρτί , αδελφέ να μας δείξεις με περιεχόμενο και ημερομηνία. Και φωτογραφία. Εγώ εντάξει σε πιστέψω. Άκουσα φίλους να λένε εάν ο Λάκης συναντούσε τον υφυπουργό θα έβγαζε φωτογραφία και θα την έβαζε ρεκλαμα και θα την έπαιζε στο ιστραγκαμ. Θα την κοινοποιουσε πανηγυρικά παντού. Δεν το είδαμε. Λάκη ζορίζομαι δεν ξέρω τι να πω.. Βγάλε την φώτο και το χαρτί με τα στοιχεία τα οποία πήγες στον υφυπουργό για να είμαστε εντάξει και να μην μας λένε ψεύτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αίτημα με τα στοιχεία να μας παρουσιάσει που μετέφερε στο υπουργείο για να μην τον λένε ότι λέει ψέματα και μετά όχι εφετείο και τον πύργο του Άιφελ ας φέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στις δημοτικες παντως ο Λακης εσκισε δεν μπορειτε να πειτε εβγαλε δημαρχο στην Αριδαια και την Εδεσσα στα Γιαννιτσα πηρε τον μπουλο στην Σκυδρα δεν τολμησε να ασχοληθει γιατι εκει ουτε να τον δουν δεν θελουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Έδεσσα!!! μου αρέσεις γελάνε και τα τσιμέντα πραγματικά ένα δεξιό αν έβγαλαν από την παράταξη του νέου Δημάρχου Έδεσσας έναν!!
      Θα τα πληρώσουν τα λάθη τούς αργότερα ούτε τους κολλητούς του δεν βοήθησε!!!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.