Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εμπορικός Σύλλογος Γιαννιτσών: Συμπαραστέκεται στον αγώνα των αγροτών- Δίωρο κλείσιμο καταστημάτων



Την συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Γιαννιτσών.
Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί τους επαγγελματίες και εμπόρους της περιοχής να κλείσουν τα καταστήματά τους την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι στις 14.00, ως ένδειξη συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις των παραγωγών του δήμου Πέλλας, οι οποίοι αποφάσισαν να προβούν σε διαδήλωση διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ τους το μεσημέρι της Παρασκευής στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών. 

Η ανακοίνωση
Ο Εμπορικός Σύλλογος Γιαννιτσών στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες και εμπόρους να συμπαρασταθούν στην κινητοποίηση των αγροτών στον πεζόδρομο Γιαννιτσών που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, με κλείσιμο των καταστημάτων από 12.00 έως 14.00 το μεσημέρι.
Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών ως αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγικής-οικονομικής αλυσίδας του τόπου μας.
Το Δ.Σ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο σύλλογος μπορούσε να προτείνει και κλείσιμο των μαγαζιών ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό!Γιατί δεν έκανε το παραμικρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.