Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Mαρία Παπαδοπούλου στην κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Σκύδρας



Παρούσα σήμερα ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» ,μαζί με μέλη του συνδυασμού στην καθιερωμένη πια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Σκύδρας «Σκυδραία» στο καφέ Event! 
Δεν θα πω τυπικές και τετριμμένες ευχές για τον σύλλογο αυτό. Θα αναφέρω τι βιώνω συμμετέχοντας ως μέλος ενεργά στις δράσης του και θα με καταλάβουν πραγματικά μόνο οι κυρίες που συμμετέχουν ενεργά 
Συγχαρητήρια που δημιουργείτε την προσμονή για εξορμήσεις , που γεμίζετε με τις θεατρικές παραστάσεις και τις κινηματογραφικες ταινίες με εικόνες τις ψυχές μας , που γελάμε δυνατά στις διαδρομές , που απολαμβάνοντας τον καφέ μας στις εξορμήσεις συζητάμε και γνωρίζουμε καλύτερα η μια την άλλη , που μέσα από δράσεις γινόμαστε ακόμα καλύτερες , που συνειδητοποιούμε ότι όσο πιο πολλές τόσο καλύτερα !! Ξέρετε πόσες κυρίες έξαιτιας σας είδαν θεατρικές παραστάσεις που δεν θα έβλεπαν ίσως ποτε ; Πόσες έκαναν ένα ταξίδι έστω μικρό που ίσως να μην είχαν την ευκαιρία να το κάνουν ποτε ; Πιστέψτε με πολλές !
Συνεχίστε με χαρά και αισιοδοξία και εμείς ήμαστε εδώ !! 
Συγχαρητήρια στο ΔΣ, σε όλες εσάς που ομορφαίνετε την καθημερινότητα μας ! 
Προεδρίνα κα Ελπίδα Κωνσταντινίδου σ ευχαριστώ για το θάρρος σου να με προσφωνήσεις στην εκδήλωση !! Εξαιρετική στο λόγο σου για άλλη μια χρονιά! Και του χρόνου με υγεία !

''Αλλαγή Σκυτάλης''
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.