Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βατανιακός - ''Ικαροι'' Γιαννιτσών: 53-61



Με το "δεξί" ξεκίνησε της υποχρεώσεις της η ομάδα τον Ικάρων για τα play off της ΕΚΑΣΚΕΜ, κερδίζοντας στην Κατερίνη τον τοπικό Βατανιακο με 53-61. Πρωτο δεκάλεπτο και οι φιλοξενούμενοι με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, καταφέρνουν να προηγηθούν (14-22). 
Δεύτερη περίοδος και η ομάδα από την Κατερίνη βρίσκει ρυθμό, με τους Ικαρους να διατηρούν το προβάδισμα παρά της προσπάθειες τον γηπεδούχων, κλείνοντας το ημίχρονο υπέρ της ομάδας από τα Γιαννιτσά (34-38). 
Τρίτη περίοδος και το ντέρμπι καλά κρατεί με της δύο ομάδες να δίνουν μάχες "σώμα με σώμα ", και να βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία με το τέλος του δεκαλέπτου (46-46). 
Τετάρτη και τελευταία περίοδος του παιχνιδιού, με τους Ικαρους να "σκληρύνουν" παραπάνω στην άμυνα και με εύστοχες επιλογές στην επίθεση να καταφέρνουν να φτάνουν σε μια νίκη ψυχολογίας (53-61), πραγματοποιώντας το πρώτο break, καθώς στα υπόλοιπα παιχνίδια τον play off νικητές ήταν οι γηπεδούχοι. 
Επόμενο παιχνίδι, Σάββατο 9/3 στις 19:00 στο Κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδη" στα Γιαννιτσά απέναντι στον Βατανιακο για τον δεύτερο αγώνα τον play off.

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (ΓΚΟΤΣΗΣ): Μπαγιωκας 20(1), Μπογδάνης 14, Ρεμπελος 14(1), Λαγός 7(1), Καρακόλης 3, Σταμπουλτζης 3(1), Καραζεεβ, Καραχισαριδης Α. Καραχισαριδης Γ. , Εμμανουηλίδης, Στανιτσιδης 

 ''Ικαροι'' Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.