Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Αυτοδιοικητική παρέα με τον Χρήστο Παπαστεργίου και ''πράσινα'' στελέχη από την περιοχή



Πολύ "πυκνές" είναι τελευταία οι επισκέψεις στην Π.Ε. Πέλλας του Χρήστου Παπαστεργίου. Την Τετάρτη, ο επικεφαλής της παράταξης "Πράξεις για τη Μακεδονία", συνεπής σε όσα έλεγε προεκλογικά, επισκέφθηκε τα Γιαννιτσά, όπου είχε εποικοδομητική συνάντηση γνωριμίας αλλά και εργασίας με τον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στο γραφείο του (σχετικό ρεπορτάζ θα ακολουθήσει σε άλλη δημοσίευση). 

Στη συνέχεια ο Χρήστος Παπαστεργίου είχε χαλαρή συζήτηση με καφεδάκι σε κεντρικό καφέ της οδού Χατζηδημητρίου (Coffe Store), στα Γιαννιτσά, σε τραπέζι που συμμετείχαν σύντροφοι από το ΠΑΣΟΚ αλλά και στελέχη της παράταξής του από την περιοχή. Πιο συγκεκριμένα, στην "πράσινη" παρέα βρέθηκαν ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Θωμάς Χατζηηλιάδης, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παντελής Μάρκου, ο υποψήφιος της παράταξης Σάκης Τζάκρης και οι δύο έμπειρες "πολιτικές καραβάνες" του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Παντελίδης και Κώστας Μουσμούτης (αν και ο τελευταίος διατηρεί στενή πολιτική σχέση με τον Ανδρέα Λοβέρδο με ότι αυτό συνεπάγεται). Το μέλος της Κ.Ε. Θανάσης Βενιτσανόπουλος είχε αποχωρήσει λίγο πριν τους "συλλάβει" ο φωτογραφικός φακός της ΗΕ karatzova.com. 

Όπως έλεγε ο κ. Παπαστεργίου για την επίσκεψή του στον Δήμαρχο Πέλλας αλλά και για την "πράσινη" παρέα στα Γιαννιτσά, η "περιφερειακή παράταξη Πράξεις για τη Μακεδονία διατηρεί διαχρονικές αυτοδιοικητικές αρχές και οι θέσεις της στα ζητήματα της αποκέντρωσης σε περιφερειακό επίπεδο συμπίπτουν με αυτές του ΠΑΣΟΚ το οποίο ως γνωστόν, ενίσχυσε εμπράκτως και συνέβαλε τα μέγιστα στην θεσμική αναβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας." 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.