Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν.Πέλλας: Αποστολή αμαξιδίων και άλλων ειδών από την αρχή του 2024



Ο Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας εδώ και κάποια χρόνια είναι ο πρώτος Σύλλογος που ξεκίνησε την συλλογή πλαστικών καπακίων με ανταπόδοση αναπηρικά αμαξίδια και συνεχίζει ακόμα με περισσότερη διάθεση γιατί η καθημερινότητα των ανθρώπων με αναπηρία γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Υπάρχουν πολλές ελλείψεις σε ιδρύματα και διάφορες δομές υγείας και με αυτή την δράση και με την συμμετοχή πολλών συλλόγων, δήμων, δομές υγείας, νοσοκομεία κάνουμε συλλογική προσπάθεια και καταφέρνουμε να στηρίξουμε με αναπηρικά αμαξίδια, ορθοπεδικά είδη και αναλώσιμα.
Οι αποστολές είναι οι εξής .
Στις 30-01-2024 στείλαμε ένα αναπηρικό αμαξίδια στον Σύλλογο Φλόγα της Καρδίτσας, με την προσπάθεια που έκανε το Γυμνάσιο Προαστίου Καρδίτσας και μπράβο στους μαθητές και στους συμμετέχοντες καθηγητές για την δράση τους.
Στις 30-01-2024 δόθηκαν 2 ηλεκτρικά ποδήλατα. Ένα ποδήλατο παραδώσαμε στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και ένα ποδήλατο στο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
Στις 30-01-2024 δώσαμε ένα απλό αμαξίδιο στον ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΡΜΙΣΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ για τις ανάγκες του χωριού. Ο Φυσιολατρικός Σύλλογος έκανε συλλογή πλαστικών καπακίων και τα πρόσφερε στον Σύλλογό μας.
Στίς 16-02-2024 δώσαμε σε ανασφάλιστη και άπορη 1 μπαστούνι και 1 μαξιλάρι για κατακλίσεις.
Στις 16-02 2024 δώσαμε 1 αναπηρικό αμαξίδιο ειδικού τύπου σε ανασφάλιστο στην Θεσσαλονίκη.
Στίς 21-02-2024 ο Δήμος ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ σε συνεργασία με άλλους δήμους τοπικούς όπως ο Δήμος Μεταγγιτσίου, ο Δήμος του Αγ. Νικολάου, ο Δήμος Νικήτης, ο Δήμος Σάρτης, ο Δήμος Συκιάς και ο Δήμος του Ν.Μαρμαρά έφεραν με φορτηγό του Δήμου Σιθωνίας 1500 κιλά πλαστικά καπάκια. Ο Σύλλογος μας τους παρέδωσε 1 αναπηρικό αμαξίδιο ειδικού τύπου για τις ανάγκες της περιοχής τους. Και η συνεργασία μας συνεχίζεται.
Στις 12-03-2024 παραδώσαμε στον Σύλλογο  Καρκινοπαθών Γιαννιτσών 1 απλό αναπηρικό αμαξίδιο γιατί στηρίζει την δράση μας. Οι συνεργασίες με τους Συλλόγους φέρνει θετικά αποτελέσματα για όλους μας.
Στις 15-03-2024 παραδώσαμε στην Σκύδρα Πέλλας 1 ηλεκτρικό γερανάκι σέ άτομο της πρόνοιας που το είχε άμεση ανάγκη.
Στις 15-03-2024 παραδώσαμε στην ενορία του ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 1 απλό αναπηρικό  αμαξίδιο.
Στις 26-3-2024 1 απλό αμαξίδιο σε συνάνθρωπό μας που είναι άπορος.
Εκ μέρους του Συλλόγου ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας  στηρίζουν συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια και ανταποδίδουμε με αναπηρικά αμαξίδια.
Εμείς συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε όσο θα είμαστε γεροί και θα σας ενημερώνουμε κάθε φορά για την δράση μας.
ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.