Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών: Το Σάββατο η μεγάλη συναυλία με το εμβληματικό «Άξιον Εστί» (βίντεο)



Σάββατο 13 Απριλίου, Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, ώρα 8.00 μ.μ., "Άξιον εστί"! Υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Πέλλας.

Τα σύνολα του Ωδείου, Μικτή & Νεανική Χορωδία, όπως και η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής, θα ερμηνεύσουν το μνημειώδες και εμβληματικό «Άξιον Εστί» των Οδυσσέα Ελύτη και Μίκη Θεοδωράκη. Τον ρόλο του Ψάλτη θα ερμηνεύσει ο βαρύτονος Αθανάσιος Μπατάλας και στον ρόλο του αφηγητή θα βρίσκεται ο ποιητής και κοινωνιολόγος, Ιωάννης Αρκέτος. Τον ρόλο του λαϊκού τραγουδιστή θα ερμηνεύσει ο σπουδαίος του ελληνικού τραγουδιού, Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης. 

Στη συναυλία διευθύνει ο καθηγητής του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, Ευθύμιος Μαυρίδης. 

Την καλλιτεχνική, επιστημονική και διοργανωτική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, Δρ Μουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννης Ανδρόνογλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δείτε το spot του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.