Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρύα Βρύση: Μοτοσικλετιστής πέταξε τα ναρκωτικά και ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο



Συνελήφθη χθες (6 Ιουνίου 2024) το βράδυ σε χωριό της ΔΕ Κρύας Βρύσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πέλλας, άνδρας, ο οποίος οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα και προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ωστόσο λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκε και διαπιστώθηκε να έχει απορρίψει στο έδαφος 3 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων και 1 συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2,4 γραμμαρίων. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, καθώς και η προαναφερόμενη δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Το παράξενο θα ήταν να συνέβαινε σε άλλο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασικά.Ήθος αγωγή και παιδεία (μηδέν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όπως τό γράφεις: ΚΛΑΣΙΚΑ!! Είναι το χωριό του Δημάρχου Πελλας που ψήφισες εσύ και ο παραπάνω βλαξ...

      Διαγραφή
    2. Ξεφτίλα κομπλεξικε ποτέ θα το ξεπεράσεις τελικά.Μαλλον ΠΟΤΕ!

      Διαγραφή
    3. Τί νά ξεπεράσω βρε τετράποδο 8:08; Μια αλήθεια έγραψα και με αποκαλείς ξεφτίλα; Άρα συμφωνείς με τους πρώτους σχολιαστές που στιγματίζουν συνειδητά μια πόλη, λές και ο υπόλοιπος Δήμος ειναι παρθεναγωγείο. Αυτοί τουλάχιστον έχουν τους λόγους τους, εσύ μήπως έχεις την μύγα και σου χαλάω την σούπα; Τελικά φουγάρο 'η φαγούρα; Μήπως να πάρεις αριθμητηρι και να ξεκινήσεις το μέτρημα;...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.