728x90

Προκήρυξη 530 θέσεων Ιατρών για τα Νοσοκομεία - 10 θέσεις στην Πέλλα


Σήμερα Παρασκευή  24/4/25 αναρτήθηκε στη διαύγεια υπουργική  απόφαση για την προκήρυξη 530 θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. επί θητεία, διαφόρων βαθμών και ειδικοτήτων για τα νοσοκομεία της χώρας και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.).

Με την Υπουργική απόφαση εγκρίνεται η προκήρυξη 10 θέσεων Ιατρών για τα Νοσοκομεία της Πέλλας όπως παρακάτω: 
Δείτε την Υπουργική Απόφαση ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ποιο Γ.Ν Έδεσσας;
    Μήπως οδεύει για Κ.Υ Έδεσσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11,22, ο νέος βουλευτής με μια φωτογραφία του και μια αντιγραφή θα το μετατρέψει σε σούπερ νοσοκομείο. Για αυτό μην στεναχωριέσαι. Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code