728x90

Παλικαρίσια πρόκριση του Εδεσσαϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας


Παλικαρίσια πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου πήρε χθες ο Εδεσσαϊκός, στη διαδικασία των πέναλτι με αντίπαλο τη Νίκη Καλής.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παλικάρια που παλεύουν και δίνουν την ψυχή τους για αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και στον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει όλη αυτήν την προσπάθεια.
Στο τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Σαπουντζής εκτέλεσε κόρνερ με τον Παπαηλία να παίρνει την πρώτη κεφαλιά στοχεύοντας τον Λότσι, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία κι έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ κάνοντας το 1-1.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολλές μονομαχίες και φάσεις χωρίς να αλλάξει το σκορ κι έτσι οι ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλντι.
Ο απολογισμός ήταν από ένα χαμένο πέναλτι και για τους δύο και στο τελευταίο πέναλτι απέκρουσε ο Βαλαβάνης και σκόραρε ο Παπαηλίας στέλνοντας την ομάδα στους 4 του κυπέλλου.
Η ημέρα της ομάδας ξεκίνησε από νωρίς το πρωί. Η διοίκηση πρόσφερε γεύμα και καφέ πριν τον αγώνα στο χώρο του ξενοδοχείου Αιγαί σε οικογενειακό κλίμα και από εκεί αναχώρησε για το γήπεδο για να αγωνιστεί. Με το πέρας του αγώνα γιόρτασε την πρόκριση στο Duomo, αλλά και τα γενέθλια ενός εκ των αρχηγών της του Ολίδη. Το καλύτερο δώρο που μπορούσαν να του προσφέρουν οι συμπαίκτες του ήταν αυτή η πρόκριση.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σους φιλοξενούμενους με υγεία, χωρίς τραυματισμούς.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και στήριξε και πανηγύρισε μαζί με την ομάδα!

Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους γεμάτες υγεία κι ευτυχία!

Εδεσσαϊκός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code