Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τίτλοι τέλους για την πολιτική καριέρα του Θεόδωρου Θεοδωρίδη;


Καταιγιστικές είναι οι πολιτικές εξελίξεις που προκαλεί η πρόσφατη δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης εις βάρος του μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη. 
Οι εφέτες έκριναν ένοχο σε δεύτερο βαθμό τον ισχυρό άνδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή.  Η απόφαση αυτή, που ήρθε σε συνέχεια πρωτοβάθμιας καταδικαστικής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας σε φυλάκιση 18 μηνών, προκάλεσε την έκπτωση του Θεόδωρου Θεοδωρίδη από τα καθήκοντά του και την αντικατάστασή του από την Αντιπεριφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Αθηνά Αηδονά. Ο έκπτωτος Αντιπεριφερειάρχης κατέθεσε αίτηση αναίρεσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο θα  αποφασίσει αμετάκλητα, εντός δύο μηνών, για την αναίρεση ή όχι της εις βάρος του δικαστικής απόφασης.

Τα δύο σενάρια για την επόμενη μέρα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας
Ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αντικατέστησε άμεσα τον πρώην στενό συνεργάτη του, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ζητήσει ακόμη την παραίτησή του, ενώ και τα στελέχη της πλειοψήφιας τηρούν ¨σιγή ιχθύος¨ για το θέμα, καθώς όπως φαίνεται, όλοι αναμένουν την αμετάκλητη απόφαση του ΣτΕ.
Αν το τελευταίο αναιρέσει την απόφαση, κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας, ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης μπορεί να διεκδικήσει την επιστροφή του στη θέση του. 
Αν δεν γίνει αυτό, τη θέση του θα καταλάβει Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξής του, ο οποίος έχει εκλεγεί στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από πρόσκληση του εν ενεργεία περιφερειακού Συμβούλου Λάκη Βασιλειάδη, θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση των περιφερειακών συμβούλων της πλειοψηφίας, οι οποίοι με μυστική ψηφοφορία, θα εκλέξουν το νέο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας.

Οπωσδήποτε οι εξελίξεις αναμένονται  με έντονο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται να καθορίσουν οριστικά το πολιτικό μέλλον ενός προσώπου που ψηφίστηκε επανειλημμένα  από τους πολίτες της Πέλλας και άσκησε εξουσία, για πολλά χρόνια, από τις πλέον σημαντικές θέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιοχή μας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

29 comments:

  1. Αχ βρε Θοδωρε ντο εποικες?για 15000 ευρω εγενες ρεζιλι.Δεν μπορεσες να ζητησεις τουλαχιστον50000 να αξιζε τον κοπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να διορθώσω τον φίλο... το "Δεν μπόρεσες" σε "Κ' εμπόρεσες να ψαλαφάς"

      Διαγραφή
  2. Επιτελους ελαμψε η δικαιοσύνη! Σιγα σιγα να καθαριζουν τα κουκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα αυτη η Νεα Δημοκρατια δεν μπορει να πετυχει εναν σωστο ?.Ο Ζορρο Δικασμενος, ο Θοδωρος δικασμενος,ο Παπαγεωργοπουλος δικασμενος.Ο Κοσμοπουλος παλιοτερα,κι εκεινος δικασμενος.Την επομενη φορα θα ψηφισω τον Λακη,ειναι εμπειρος μμορφωμενος,εχει διαχειριστει και ΚΥΛΙΚΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OXI ΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά.καταδικασμένοι..όσον για τον Λάκη να μιλάει στο τηλ στην μέση της πλατείας είναι μόνο..

      Διαγραφή
    3. Λαμόγια υπάρχουν παντού. ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Μάλλον τα αριστερά έχουν μεγαλύτερη ικανότητα να κρύβονται.Μην ξεχνάτε όμως ότι όλους αυτούς τους έχει εκλέξει ο ΣΟΦΟΣ λαός,λέμε τώρα .

      Διαγραφή
  4. Καμία δήλωση οι παρατρεχάμενοι του από Κρύα Βρύση δεν θα του γράψουν,του πρώην Αντιπεριφερειάρχη...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ κ. ΘΟΔΩΡΟ. ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ <> ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΓΙΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ. ΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΤΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΝ ΤΥΠΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΞΩ, ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΤΛΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
      ΟΙ ΔΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ

      Διαγραφή
  6. Τα χει οικονομησει για τη θεση ποιος νοιαζεται ξερετε καποιον που εχει ασχοληθει με πολιτικη και δεν εχει εξασφαλισει οικονομικα τουλαχιστον τα εγγονια του αν υπαρχει του αξιζει ανδριαντας


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσι ειναι ηθελε να φας "Κύριε" θεοδωριδη.. Μια χαρα την εφαγες τωρα ! Το παιζες και μαγκας τρομαρα σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητηρια στους πολιτες που τον τιμησαν με τη ψηφο τους . Παιρνουμε οτι μας αξιζει και τιποτα λιγοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ........ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
      ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ Η ΝΥΓΑ ΣΤΟ....ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. Ο Θεοδωρίδης νομάρχης βγήκε ελέω νέου Καλλικράτη και ελέω Ψωμιάδη. Δεν θα έβγαινε ποτέ πρώτος σε ψήφος σε επίπεδο νομού ακόμα και αν απέναντι του είχε μόνο έναν υποφήφιο από οποιαδήποτε κόμμα. Όχι ότι ο κόσμος στο νομό ξέρει να ψηφίζει, αλλά τουλάχιστον για τον Θεοδωρίδη, ήξερε με τι έχει να κάνει, γιατί είχε δώσει δείγματα γραφής στο παρελθόν.
      Ομολογουμένως πάντως, πιο άξεστος απ'αυτόν δεν ξαναπέρασε.

      Διαγραφή
  9. Δρυος πεσουσης πας ανηρ ξυλευεται. Ορματε λοιπον υαινες... Ξερετε εσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι και δρυς..πουρνάρι και πολύ του είναι.

      Διαγραφή
  10. Ο ζερζης ενδιαφέρεται για την θέση αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ζερζης παει για βουλευτής!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.
      ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΓΙΝΑΝ.
      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ;

      Διαγραφή
  11. Αχ βρε πουλοπομ ντο επικες ...........και τωρα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταρχήν η Έδεσσα ούτε καν ήξερε ποιος ειναι ο Θεοδωρίδης (εκτός από τους φίλους του)... καμιά φορά (σχεδον) δεν ενδιαφέρθηκε για την Έδεσσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εννοείται ότι δε πιστεύουμε τίποτα έχεις αποδείξει ποιος είσαι, είμαστε μαζί σου ότι και να λένε όλα τα ¨στημένα¨ δικαστήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για πολλα ναρκωτικα εισαι...

      Διαγραφή
    2. πάντα ένας θα είσαι Θόδωρε μην μασάς και αύριο να είχε εκλογές εσένα θα ψηφίζαμε!!

      Διαγραφή
  14. καιρος ηταν ! μας υποχρεωσες και εσυ ! εφαγες χορτασες βολεψες .... ο επομενος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.