Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έψαχναν για θησαυρό στο βουνό της Αραβησσού


Τέσσερα ενήλικα άτομα συνελήφθησαν στην περιοχή μας για παραβάσεις των διατάξεων της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων. 
Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, στην ορεινή περιοχή της Αραβησσού του δήμου Πέλλας, από άντρες της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα από περιοχή της Θεσσαλονίκης. 

Επρόκειτο για δύο υπαλλήλους του ΕΚΑΒ και δύο ιδιώτες, οι οποίοι εντοπίστηκαν να προβαίνουν σε παράνομη ανασκαφή με σκοπό την ανεύρεση αρχαίων ή θησαυρού.
Σε επιτόπια έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ανιχνευτής μετάλλων και εξαρτήματα με εργαλεία για παράνομη ανασκαφή.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ετσι που καταντησαμε , θα παρουμε ολοι τα βουνα , και θα ψαχνουμε κρημενους θυσαυρους , μπας και βρουμε κανενα ξεχασμενο κιουπι , και σωθουμε απο την καταραμενη φτωχεια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τοσο "σκαψιμο" στην περιοχη, πετρες να ειχαν φυτεψει θα ειχαν φυτρωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.