Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς στα Γιαννιτσά για την… αγαπημένη του


Την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Κομμάτα πήγε να δει χθες το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, ο γνωστός ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς.

Ο πρώην άσος της Εθνικής ποδοσφαίρου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στα Γιαννιτσά προκειμένου να συναντηθεί με την αγαπημένη του, η οποία συμμετείχε στην θεατρική παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ», που παιζόταν στο Ανοιχτό Θέατρο, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2017» της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας.

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα περνούν το καλοκαίρι μαζί, υλοποιώντας τα σχέδιά τους για τις διακοπές τους στην Χαλκιδική!

Η σχέση τους μετράει έξι μήνες και παρότι ο ποδοσφαιριστής λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του στη Ρεάλ Σαραγόσα, ζούσε στην Ισπανία, η απόσταση δεν «λύγισε» τον ερωτά τους.


Η νεαρή ηθοποιός, λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα με το έργο «Ένα εξοχικό παρακαλώ», έκανε ολιγοήμερες διακοπές στη Γαλλία μαζί με τον σύντροφό της. Το ζευγάρι απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και γέμισε τις μπαταρίες του. Ο 32χρονος Sam, που είναι ενός από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα και θα παραμείνει όσο του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του. Ακόμη κι όταν η αγαπημένη του βρίσκεται μακριά, όπως χθες στα Γιαννιτσά, συναντιούνται σε κάποιους από τους σταθμούς της περιοδείας της. Έζησαν τον χειμώνα χωριστά και δεν θα μπορούσαν να αφήσουν να περάσει έτσι ένα ολόκληρο καλοκαίρι.

Ο διεθνής επιθετικός γνωρίστηκε με την ξανθιά καλλονή, που έγινε γνωστή από τη σειρά «Συμμαθητές», στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος την προσέχει πολύ και εκείνη νιώθει ότι βρήκε τον άντρα της ζωής της. Κοινοί τους φίλοι προβλέπουν ότι αν ο ποδοσφαιριστής μείνει φέτος στην Ελλάδα -ακόμη δεν είναι γνωστό σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του- θα συγκατοικήσει με την αγαπημένη του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.