Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσοχή: Μεγάλη τρύπα στο οδόστρωμα έξω από τα Γιαννιτσά - Εξοργισμένοι οι οδηγοί! (φωτο)



Αγανακτισμένοι και οργισμένοι είναι οι οδηγοί των οχημάτων που διέρχονται την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο κομμάτι Γιαννιτσά- Πέλλα, μπροστά από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Hyundai.

Η μεγάλη τρύπα που σχηματίστηκε στο οδόστρωμα, προφανώς μετά από βροχόπτωση, αποτελεί κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και πολύ μεγάλη «παγίδα» για τους οδηγούς και τα οχήματά τους.

Για την προστασία των οδηγών δεν έχουν καν τοποθετηθεί προειδοποιητικά προστατευτικά.

Οι οδηγοί πάντως οφείλουν να προσέχουν, γιατί στο σημείο έχει γίνει κακοτεχνία και η τρύπα μπορεί να μεγαλώσει περισσότερο.

Επειδή πρόκειται για δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων από και προς την Θεσσαλονίκη, είναι περιττό να τονιστεί πως θα πρέπει να επισκευαστεί ΑΜΕΣΑ.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. στην επομενη θητεια του ο Σταμκος θα την κλεισει ! σε ενα χρονο δηλαδη! δεν την κλεινει τωρα για να τον ψηφισουμε! Εννια χρονια αχρηστειας για τα Γιαννιτσα! κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου υπάρχουν και άλλες τρύπες όπως και μέσα σε όλη την πόλη των Γιαννιτσών. Μακράν το χειρότερο οδικό δίκτυο της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά υπάρχει δήμαρχος ?...ολες οι κοινότητες στον δήμο πέλλας λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο κ ευτυχώς υπάρχει κ ο εθελοντίσμος ορισμένων ανθρώπων κ γίνονται καποια πράματα..αν δν μπορουν να διαχειριστούν ενα τοσο μεγάλο δήμο να παραιτηθούν ή να γίνει μικρότερος..αλλα ναι ξέρω σε λιγο καίρο θα ζητάνε παλι την ψήφο μας..ντροπή στον δήμαρχο που ειναι ανύπαρκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σχεση εχει ο δήμος με αυτο το δρομο βρε ασχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως καμμια σχεση δεν εχει ο δημαρχος μας με αυτον τον δρομο! Διοτι ανηκει στην Ουγκαντα

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς ή ευτυχώς η εθνική οδός Θεσνικης-Εδέσσης ανήκει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και όχι στον Δήμο Πέλλας. Συνεπώς κακώς βγάζετε κακια για τον Δήμαρχο. Ξεκινήστε για Τζιτζικωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.