Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαμαρτυρία Συλλόγων στο ΑΤ Αλμωπίας για προσαγωγή ατόμου (βίντεο)


Όπως είναι γνωστό η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου παρέστη στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης της Αριδαίας. Δέχθηκε τις λεκτικές αποδοκιμασίες πολιτών σχετικές με την συμφωνία των Πρεσπών. Αμέσως μετά την παρέλαση Πολιτιστικοί Σύλλογοι πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας για συμπαράσταση μέλους Συλλόγου που είχε προσαχθεί και αφέθηκε ελεύθερος. Εκείνη την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα βρισκόταν και η υφυπουργός όπου είχε πάει για επίσκεψη. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ο Παπαδόπουλος ήταν νήπιο μπροστά σε αυτούς δεν μπορεί κανένας να εκφράσει την άποψη του οποία και αν είναι αυτή ωραία δημοκρατία να τους χαιρόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτησε κάποιον που βρέθηκε κρατούμενος στα χρόνια του Παπαδόπουλου!!! Ποιά άποψη να εκφράσεις;;; Ψιθυριστά μιλούσαν στις παρέες!!!Οτι να ναι γράφει ο καθένας!!!Κρίμα κρίμα!!!

      Διαγραφή
    2. Πολύ κρίμα γι'αυτα που γράφεις

      Διαγραφή
    3. Ο Παπαδόπουλος αποδέχτηκε ότι ήταν ο μεγαλύτερος ηγέτης που πέρασε από αυτόν τον τόπο!! Η Ελλάδα δεν χρωστούσε...υπήρχαν δουλειές...σκάνε σπίτια σε φτωχούς...έκανε δρόμους...έφερε ρεύμα...έκανε υδραγωγεία...και πάνω από όλα η Ελλάδα δεν έκλεψε ούτε μια δραχμή για προσωπικό όφελος!!! Και όταν του δώσανε χάρη...είπε Όχι!!! Και πέθανε με αξιοπρέπεια στην φυλακή! Ενώ τα παιδιά του Πολυτεχνείου κ της Δημοκρατίας με της γραβάτες που μας κηβερνησανε... Εκτός που μαςκατακλεψαν και φέρανε την χώρα εδώ που φέρανε...Όταν τους πιάσανε κλέψανε για να μην κάνουμε φυλακή! Και πέρα από αυτά...κυκλοφορούσαμε ελεύθερα στα χωριά μας...και Όχι με τον φόβο μήπως πέσεις σε αλλοδαπούς και σε σκοτώσουν γ ν σ κλέψουν!!! Αυτός.. ήταν ο Παπαδόπουλος...!!!

      Διαγραφή
  2. dhmokratia ths arhsteras opios den symfonh mazh toys sylamvanete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει και αλλά κανάλια η τηλεοραση.όχι μονο ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ EVER.ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ.

      Διαγραφή
  4. Ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει αριστερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.