Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπονείται μελέτη για την ανακατασκευή του πεζόδρομου Γιαννιτσών



Την εκπόνηση μελέτης για την ανακατασκευή του πεζόδρομου Γιαννιτσών ανακοίνωσε την Τετάρτη, στην ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Πέλλας, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Νίκος Δόντσης. 

Πρόκειται για έργο που, όπως είπε ο κ. Δόντσης, θα ενταχθεί στο ΠΕΠ Κ. Μακεδονίας και αναμένεται να αλλάξει συνολικά την εικόνα στο κέντρο της πόλης, καθώς ο πεζόδρομος, ο οποίος κατασκευάστηκε στην δεκαετία του '80 επί δημαρχίας Θόδωρου Γεωργιάδου, είναι σημείο αναφοράς για τα Γιαννιτσά.

"Πρόκειται για μια προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη, που αφορά το επίκεντρο της κοινωνικής ζωής των πολιτών των Γιαννιτσών και η οποία παίρνει τροχιά υλοποίησης", σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι θα εκπονηθεί επικαιροποιημένη μελέτη για το πάρκο απέναντι από την Φιλαρμονική στα Γιαννιτσά, έργο που θα ενταχθεί σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα στο Πράσινο Ταμείο.  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Πολύ ωραία, κάντε και κάτι για τον δρόμο που είναι δίπλα στα γηπεδακια που περνάνε τα αυτοκίνητα να γλιτώσουν το φανάρι και τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και η σκόνη που σηκώνουν όλη έρχεται προς στους αθλούμενους, μπορεί κάποιος αυτό από τον Δήμο να πάει να το διαπιστώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος έχω γίνει κάτοικος εντός πόλης των Γιαννιτσών και αυτός ο πεζόδρομος έχει γίνει ανέκδοτο σαν το γεφύρι της Άρτας, υπάρχουν αρουραίοι μεγάλοι που τρώνε μέχρι και τά γατιά σέ όλη την πόλη, κάδους σκουπιδιών;;έως ανύπαρκτοι, τί θα γίνει με την καταστροφή του πρώην ιστορικού πάρκου του Αγίου Γεωργίου;; τί θα γίνει με τα ανύπαρκτα σπασμένα πεζοδρόμια σε όλη την πόλη;; τί θα γίνει με τους τάχα ασφαλτοστρωμένους δρόμους και με τα έργα που δεν περιέχουν καν τσιμέντο και διαλύονται (και όχι μόνο στην πόλη των Γιαννιτσών),,, κύριε Δήμαρχε σας παρακολούθησα προσφάτως σε συνέντευξη τύπου ι τα δύο τουρκικά αρχαία και μπράβο σέ όποιον τα έκανε αλλά δεν βρίσκεται εντελώς άδικο να υπάρχει η πρώην Ορθόδοξη Μητρόπολη από τον 17ο αιώνα που θεωρείται ως διατηρητέο κτήριο έτσι απλά;;; αφήστε το κέντρο και τον πεζόδρομο των Γιαννιτσών και λόγω ημερών να σάς φωτίσει Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός και να λάβετε με την Ανάσταση το Φως και φεύγοντας από την δημοσιότητα, να αρχίσετε να λύνεται τα τεράστια πραγματικά προβλήματα του τεράστιου δήμου που εκλεγεικατε,,ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. Γιαννιτσά δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμος Πέλλας δεν είναι μόνο τα Γιαννιτσά. Αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας όπως επίσης να δώσετε στην δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία (όσα έχετε τέλος πάντων) της 13χρονης διακυβέρνησης του Στάμκου που άρχισε να σας κουνάει τόσο νωρίς το δάκτυλο.

      Διαγραφή
  3. Σημείο αναφοράς της πόλης των Γιαννιτσών είναι και ο χώρος της λαϊκής αγοράς που είναι εγκαταλελειμμένος βρώμικος και μολυσμένος έρμαιο στα συμφέροντα και τις ορέξεις.........
    Οι καταστάσεις που ζουν οι κάτοικοι αυτής της περιοχής είναι τριτοκοσμικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριτοκοσμική πόλη τελείως και το ξαναφτιαξιμο πάλι τού πεζόδρομου έχει καταντήσει ανέκδοτο από τότε που έγινε,,, όχι άλλο κάρβουνο,, επιτέλους θα μας φάνε οι τεράστιοι αρουραίοι το λιγότερο, Καλή Ανάσταση

      Διαγραφή
  4. Οι δρόμοι σε όλη την πόλη, αλλά και σε όλα τα χωριά του δήμου, είναι κατεστραμμένοι. Τέτοιο χάλι δεν υπάρχει πουθενά στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μελέτη μέχρι να γίνει έργο θα περάσουν καμία 10αρια γενιές και δεν θα έχει γίνει. Φανταστείτε ότι υπάρχει μελέτη για το κολυμβητήριο από εποχής Βαμβινη. Θα καταντησετε σαν τα ανέκδοτα του μετρό της Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.