Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Επίσκεψη του Δημάρχου Πέλλας στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ”



Επίσκεψη στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στα Γιαννιτσά, γνωστό ως “Παναγία η Οδηγήτρια”, πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του μοίρασε στα παιδιά δώρα, έπαιξε και συζήτησε μαζί τους μέσα σε ένα κλίμα χαράς, ενθουσιασμού και ξενοιασιάς..
Ακολούθησε συζήτηση με τους υπεύθυνους του ιδρύματος αναφορικά με θέματα της καθημερινότητας των παιδιών, της συμμετοχής τους σε δράσεις του Δήμου Πέλλας, της οργάνωσης εκπαιδευτικής εκδρομής σε χώρους αρχαιολογικούς και επιστημονικού ενδιαφέροντος αλλά και της ομαλής ένταξης τους στον κοινωνικό ιστό.
Μια πρώτη τέτοια δράση ήταν η παρουσία των παιδιών στην εκδήλωση «Κυνήγι Πασχαλινού Αυγού» όπου διασκέδασαν και το καταχάρηκαν με την ψυχή τους.
Στόχος της όλης αυτής προσπάθειας είναι τα παιδιά να αναπτύξουν αφενός μεν διευρυμένες δεξιότητες και ενδιαφέροντα αφετέρου δε, να νιώσουν χαρά και ικανοποίηση από την συμμετοχή.
Τέλος, ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης  σε κάθε προσπάθεια του ιδρύματος να βελτιώσει τις συνθήκες εξέλιξης των παιδιών αυτών αλλά και του ίδιου του ιδρύματος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.