Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - ΑΟΚ Βέροιας 71-76 (φωτο&βίντεο)


alt
Συγκλονιστικό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ήταν το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ μεταξύ του ΦΟ Αριδαίας και του ΑΟΚ Βέροιας, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν τελικά στην παράταση με 71-76 (64-64 ο κανονικός αγώνας).
Ο ΦΟΑ ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι παίζοντας καλή άμυνα και με τον Αμπάρη να κυριαρχεί στα ριμπάουντ κατάφερε και πήρε προβάδισμα στο δεκάλεπτο με 17-9. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως με το σκορ στο 21-10, οι γηπεδούχοι κόλλησαν επιθετικά και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και με ένα σερί 0-12 πέρασαν μπροστά στο σκορ (21-22).
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 34-31 υπέρ του ΦΟΑ που βρήκε λύσεις στην επίθεση με τους Χαραλαμπίδη και Τοπαλίδη.
Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας που έληξε ισόπαλο (64-64). Στην παράταση πιο ψύχραιμος ο ΑΟΚ Βέροιας κατάφερε και πήρε ένα πολύτιμο διπλό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στο ημίχρονο και ύστερα από την καθιερωμένη κλήρωση ένας τυχερός κέρδισε 2 μπουκάλια κρασί, προσφορά της καφετέριας "ΑΕΡΙΚΟ" στην Αριδαία.
Πολλά παράπονα είχαν οι γηπεδούχοι από τους διαιτητές Μελανίδη και Μητώνα με αποκορύφωμα την τελευταία φάση του αγώνα με το σκορ ισόπαλο στο 64-64 και 5 δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Ο Τοπαλίδης επιχείρησε μπάσιμο στο οποίο δε βρήκε στόχο και στη διεκδίκηση του ριμπάουντ ο Παπαβραάμ φαίνεται να αποκτά την κατοχή πιεζόμενος από τον Ιωσηφίδη, που προσπαθεί να τη διεκδικήσει με φάουλ όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι κάτι που σήμαινε βολές (Δείτε τη φάση στο βίντεο στο 14:30). Οι διαιτητές έδειξαν τζάμπολ και στα 2 δευτερόλεπτα δεν άλλαξε κάτι.
Την επόμενη αγωνιστική (15/11) ο ΦΟΑ αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Κεραυνό Άσπρου ενώ ο ΑΟΚ Βέροιας υποδέχεται την Αλεξάνδρεια.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(17-09), 2o(34-31), 3o(52-47), 4o(64-64), παρ.(71-76)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Γκαλίτσιος, Αβραμίδης 15(2), Ταρασίδης 4, Τοπαλίδης 16, Χαραλαμπίδης 19, Μπεγλόπουλος 6, Παπαβραάμ, Αθανασιάδης 4, Τζάτσης, Αλεξανδρόπουλος, Σαμαρτζίδης, Αμπάρης 7.
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσας): Xρυσάφης 8, Καπνάς 9(1), Γιαννόπουλος 11(1),  Γκανάς 10(1), Ουζούνης, Πάππου, Παπαδόπουλος 7, Χρυσής, Ιωσηφίδης 10, Χατζής, Γκεκόπουλος 14, Τσέος 7.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.