Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λέσχη Φίλων Αλμωπού: "Έλα κι εσύ να γίνουμε μια οικογένεια"


alt
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7/12 η δεύτερη συνάντηση της νεοσύστατης "Λέσχης Φίλων Αλμωπού", παρουσία αυτή τη φορά και των τοπικών ΜΜΕ ώστε να ενημερωθούν και να παρουσιαστούν σε αυτά οι θέσεις και οι ιδέες της νέας αυτής προσπάθειας.
Στη συνάντηση εκτός από τα ΜΜΕ το παρόν έδωσαν η πρόεδρος της Λέσχης Τάνια Βρετοπούλου, η Νίνα Κώνστα επίσης πρόεδρος, η Τζιβιτζίδου Ράνια αντιπρόεδρος της Λέσχης, η Μάρθα Δημοπούλου επίσης αντιπρόεδρος, η γραμματέας-ταμίας Κεχαγιά Μαρία, η Ιωσηφίδου Ιορδάνα υπεύθυνη για θέματα Ακαδημιών, ο Πανταζής Μπάμπης μέλος ενώ τη διοίκηση του Συλλόγου εκπροσώπησε ο Δημήτρης Γιάντσης.
Το λόγο πήρε η πρόεδρος Τάνια Βρετοπούλου που αφού μας καλωσόρισε αναφέρθηκε καταρχήν ότι σκοπός αυτής της προσπάθειας αφού έγινε ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων στην πρώτη συνάντηση είναι να βοηθήσουν τη διοίκηση αρχικά με τις ακαδημίες και τον χορό που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιανουαρίου αλλά και με την εγγραφή μελών. Ξεκαθάρισε από την αρχή ότι η Λέσχη δεν έχει καμία σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι.
Όσον αφορά το χορό που θα γίνει στο Κέντρο "ΠΑΝΘΕΟΝ" θα περιλαμβάνει ορχήστρα που θα διαθέτει τα πάντα, δύο DJ's από την Αριδαία, ενώ θα τιμηθεί και η ιστορική ομάδα της δεκαετίας του 70'. Στο χορό θα υπάρχει και ειδική αίθουσα για τους μικρούς της Ακαδημίας. 20 ευρώ κοστίζει η πρόσκληση για τους μεγάλους και 5 ευρώ για τα παιδιά.
Πρωταρχικός ρόλος όπως ανέφερε η πρόεδρος είναι τα μέλη, τα οποία θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η εγγραφή στη Λέσχη κοστίζει μόλις 5 ευρώ για έναν χρόνο. Με την εγγραφή κάθε μέλος θα παίρνει την κάρτα μέλους του με την οποία θα έχει εκπτώσεις σε διάφορα μαγαζιά της περιοχής.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μπάμπης Πανταζής αναφέροντας πως "μέσα από τις διάφορες εκδηλώσεις στόχος είναι ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα και να έρθει δίπλα της". Ακόμα πολύ σημαντικό είναι να ευαισθητοποιηθεί και η νεολαία της περιοχής ώστε να ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό, όπως ανέφερε.
Πέρα από το χορό και τα μέλη, η πρόεδρος αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα που έχουν βάλει μπρος. Υπάρχει ήδη επαφή για να κλειστεί ένα σπιτάκι στην πλατεία Αριδαίας για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, σε επικοινωνία και με το Χαμόγελο του Παιδιού.
Θα αναρτηθούν τρία πανό στις εισόδους της πόλης, τα οποία θα καλούνε τον κοσμό να έρθει κοντά στον Αλμωπό. 'Οσον αφορά το κόστος αυτών η Λέσχη είναι διατεθειμένη να δεχτεί και χορηγίες για να ελαφρύνει τη διοίκηση της ομάδας που φέτος έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Ολοκληρώνοντας η Λέσχη Φίλων Αλμωπού θα είναι κοντά σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον αθλητισμό στηρίζοντας όλες τις ομάδες τις περιοχής και τις εκδηλώσεις τους.
Η Λέσχη Φίλων Αλμωπού σε συνεργασία με το karatzova.com σε προσκαλεί να γίνεις κι εσύ μέλος σε αυτή τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου.



H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου και αμέσως θα ανακοινωθεί ο τυχερός της κλήρωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τη Λέσχη Φίλων Αλμωπού: 6977289931-6937113613

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.