Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Εγκαινιάσθηκε ο ανελκυστήρας για τα ΑμεΑ στο Δημαρχείο της πόλης (φωτο)


Τη  δυνατότητα  πρόσβασης στα γραφεία του πρώτου ορόφου του Δημαρχιακού Μεγάρου, αλλά και της αίθουσας των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας,  έχουν από σήμερα πλέον και τα άτομα με κινητικά προβλήματα, αφού  τοποθετήθηκε ο ειδικός ανελκυστήρας.

Συγκεκριμένα, σήμερα (28/5) πρωινές ώρες, οι μαθητές της  ''ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ'', συνοδευόμενοι από τους συνοδούς τους, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και  εγκαινίασαν δοκιμαστικά, προκειμένου καταγραφούν οι ατέλειες και δυσλειτουργίες του νέου ανελκυστήρα που τοποθετήθηκε στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου, χρησιμοποιώντας αυτόν για να ανέβουν στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Στην συνέχεια, κάθισαν στα έδρανα των Δημοτικών Συμβούλων, όπου τους καλωσόρισαν ο Αντιδήμαρχος Τσιμτσιρίδης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος.  Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης και η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Αριδαίας Δήμκου Γεωργία, κάνοντας γνωστά το όποια προβλήματα αντιμετωπίζει το Σχολείο τους. 

Για την ιστορία, ο ανελκυστήρας… σηκώνει μέχρι 230 κιλά και κόστισε περί τις 10.500,00 ευρώ περίπου.

By Sakis








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.