Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Έλληνα Αθάνατε''! (φωτο)


Για μία ακόμη φορά δυστυχώς, γίναμε μάρτυρες δύο περιστατικών, ήσσονος ίσως σημασίας για μερικούς, της ανευθυνότητας, της αδιαφορίας και του ωχαδελφισμού του Νεοέλληνα!

Στην πρώτη περίπτωση, σε κεντρική οδό της Θεσσαλονίκης,  νεοέλληνας, στάθμευσε το όχημά του επάνω στο πεζοδρόμιο για πάνω από τρεις (3) ώρες, αναγκάζοντας τους πεζούς να… κατεβαίνουν στο οδόστρωμα για να διασχίσουν το σημείο, με κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα από τα διερχόμενα οχήματα. 

Στην δεύτερη περίπτωση,  κάποιοι… εξυπνάκηδες, νεόπλουτοι νεοέλληνες, στάθμευσαν τα οχήματά τους σε ιδιωτικό πάρκινγκ, καταλαμβάνοντας δύο θέσεις! αντί μίας που χρεώνονται και δικαιούνται.

Τι και αν πληροφοριακή πινακίδα στην είσοδο του πάρκινγκ, πληροφορεί και ενημερώνει τους οδηγούς να μην σταθμεύουν σε δύο θέσεις! Σε ερώτησή μας μάλιστα στην υπεύθυνη του χώρου, μας ενημέρωσε ότι αυτό είναι συνηθισμένο φαινόμενο, παρά τις παρατηρήσεις προς τους οδηγούς. Αν και η απάντηση είναι γνωστή, εμείς θα τολμήσουμε να ρωτήσουμε και πάλι, αν θα ενεργούσε με αυτόν τον τρόπο ο Νεοέλληνας σε κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα!

By Sakis






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.