Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία:''Μαγνήτης'' για τους επισκέπτες και πάλι τα Λουτρά-Λουτρακίου-Πέλλας (φώτο)


Πόλος έλξης'' για μία ακόμη φορά, με αποτέλεσμα  …πατείς με πατώ σε και  σήμερα (31/5)  στην Λουτρόπολη της Αλμωπίας, από τους επισκέπτες και τα οχήματα, τα οποία στάθμευαν μέχρι και ένα χιλιόμετρο! από τον χώρο  αυτής.
Από νωρίς το πρωί, βοηθούντος της καλής ημέρας , αλλά και εν όψει τριημέρου, μικροί και μεγάλοι, επισκέφθηκαν τα Λουτρά-Λουτρακίου-Πέλλας, για δροσιά, ξεκούραση και φυγή από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Τα καφέ και  η πισίνα σε πρώτη φάση και στην συνέχεια οι ταβέρνες, γεμάτες από κόσμο για να απολαύσουν, το μπάνιο και  το καφεδάκι τους και στην συνέχεια τους νόστιμους μεζέδες και πιάτα των καταστημάτων, ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν την δροσιά των δένδρων της περιοχής.


Οι σούβλες, με τα αρνιά και τα κοκορέτσια… τρυπούσαν τις μύτες και γαργαλούσαν τους ουρανίσκους των επισκεπτών, ενώ οι καταστηματάρχες και οι σερβιτόροι περίμεναν τους θαμώνες για να τους εξυπηρετήσουν. Παρά το φόρτο εργασίας τους, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου των Λουτρών, με τις πανέμορφες σερβιτόρες του, δέχθηκαν να φωτογραφηθούν για την ιστοσελίδα  και τους αναγνώστες μας.  Παρόντες στον χώρο των Λουτρών και ο Διευθύνων Σύμβουλος με τον Αντιπρόεδρο της επιχείρησης, Δήμτση Χρήστο και Βέσκο Δημήτρη, αντίστοιχα, επιτηρούσαν και επέβλεπαν αν όλα πήγαιναν καλά, έτοιμοι να δώσουν λύσεις σε τυχόν  ανακύψαντα  προβλήματα.


Παρά την πολυκοσμία, υπάλληλοι της επιχείρησης, προέβαιναν στον καθαρισμό του χώρου που χρησιμοποιούνταν παλιά ως μουσείο, προκειμένου χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος. Μάλιστα όπως μας ενημέρωσε ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης, τα εκθέματα, αφού καταγράφηκαν, μεταφέρθηκαν στην αρχαιολογική υπηρεσία για συντήρηση και μέχρι τέλους του έτους, αφού ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια, θα μεταφερθούν και πάλι στο νέο πλέον μουσείο  αυτή τη φορά, για να εκτεθούν στους επισκέπτες.  Παρόντες όπως πάντα και ο συμπαθής σαξοφωνίστας, αλλά  και οι μικροπωλητές που πουλούσαν τα κεράσια τους στους επισκέπτες.

By Sakis
















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.