Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Nέο βίντεο αφιερωμένο στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας


Είναι πασίγνωστο σε όλους η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου στην Π.Ε. Πέλλας. Μήμως όμως και στις άλλες Π.Ε. η κατάσταση είναι διαφορετική;

Για παράδειγμα, λίγο έξω από τα όρια της Πέλλας και συγκεκριμένα στην Ε.Ο Χαλκηδόνας -  Θεσ/νίκης, στο κέντρο της Χαλκηδόνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σε ένα κομβικό οδικό σημείο, από το οποίο όλοι έχουμε περάσει, η κατάσταση του οδοστρώματος είναι τραγική και δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα χωματόδρομο.

Η καθίζηση είναι πολύ μεγάλη εξαιτίας των βαρέων οχημάτων που διέρχονται από το σημείο, αλλά και της παντελούς αδιαφορίας για στοιχειώδη συντήρησή του από τους αρμόδιους φορείς.

Η σταθερότητα λήψης του βίντεο επετεύχθη με την βοήθεια της τεχνολογίας (για να είναι ορατό), γιατί το όχημα πήγαινε πάνω κάτω  εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.