Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια επιστολή για Ιατρούς του Νοσοκομείου Γιαννιτσών


ΠΡΟΣ:


  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ


  • ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


  • ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


  • ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ
Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να εκφράσουμε από καρδιάς και δημόσια, τις πιο θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς τους ιατρούς του Νοσοκομείου Γιαννιτσών - Ν.Πέλλας :

1) ΝΤΕΛΗ Ιωάννη χειρούργο ορθοπεδικό και

2) ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ Θεοδώρα αναισθησιολόγο


  • Για την άμεση – αμέριστη και αποτελεσματική προσφορά τους στη θετική εξέλιξη της υγείας της ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Μαρίας η οποία την 24-05-2015 εισήχθη στην ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου με σοβαρότατο κάταγμα στο ισχίο, αλλά και με άλλα παθολογικά προβλήματα τα οποία  «δυσκόλεψαν» τους ανωτέρω ιατρούς.
  • Οι φιλότιμες όμως προσπάθειες, σε συνδυασμό με την επιστήμη και τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ των ανωτέρω ιατρών υπό τις παρούσες αντίξοες συνθήκες που επικρατούν παντού γενικά, ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να είχε συμβεί, ξεπερνώντας μάλιστα κάθε προσδοκία στις δύσκολες στιγμές που βίωσε τόσο η ασθενής όσο και εμείς οι συγγενείς, με αποτέλεσμα την θετική έκβαση της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης η οποία έγινε τελικά την 29-05-2015.
  • Εμείς λοιπόν οι συγγενείς ( σύζυγος και τέκνα ) γνωρίσαμε από κοντά τους ανωτέρω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ που εξακολουθούν με κάθε τρόπο και μέσο να επιτελούν το καθήκον τους πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη, να δίνουν καθημερινά αγώνα δίνοντας  ελπίδα και κουράγιο στους συνανθρώπους μας, τους θαυμάσαμε και ΔΕΝ θα τους ξεχάσουμε.
  • Θα ήταν άδικο να μην μεταφέρουμε δια της παρούσης τις θερμές ευχαριστίες και προς όλους τους ιατρούς της Ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών για την αρωγή των, καθώς και προς τις «ηρωικές» Νοσηλεύτριες  οι  οποίες συμπληρώνουν με τη συνεισφορά τους στο θεάρεστο έργο αυτό της παροχής υγείας μαζί με το εξαιρετικό ιατρικό « τίμ » της Ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών – Ν. Πέλλας, καθ’ όσον σε αυτή τη Χώρα και διαχρονικά με μεγάλη δυσκολία αναγνωρίζουμε αξίες, και πολύ εύκολα υπερθεματίζουμε και αδικούμε !!!!!.




Με εκτίμηση


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

Οικογ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

1) κ. ΝΤΕΛΗ Ιωάννη  ( ιατρό χειρούργο ορθοπεδικό)

( ο σύζ. και τα τέκνα )

2) κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ Θεοδώρα ( ιατρό αναισθησιολόγο ) 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.