Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σχέδιο αποσταθεροποίησης βλέπει η κυβέρνηση


Για σχέδιο πρόκλησης αναταραχής και οικονομικής αποσταθεροποίησης μιλούν κυβερνητικοί παράγοντες, όσον αφορά το κλίμα που δημιουργείται και οδήγησε στην φυγή 1 δισ. ευρώ από τις τράπεζες σήμερα.

Mε αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι «υπάρχει σχέδιο άσκοπης και τεχνητής φυγής κεφαλαίων με στόχο την πρόκληση αναταραχής και οικονομικής αποσταθεροποίησης». Όπως ανέφεραν, αυτές οι τακτικές είναι βούτυρο στο ψωμί των δανειστών που θέλουν να εκβιάσουν περαιτέρω την ελληνική κυβέρνηση.
Η Ελλάδα δεν εκβιάζεται». Οι κυβερνητικές πηγές σημείωναν επίσης πως «ο λαός μας ξέρει ποιοι ματώνουν για τα συμφέροντα του και ποιοι παίζουν άθλια παιχνίδια. Η προσπάθεια αυτών των κύκλων θα πέσει στο κενό. 
Θα προσκρούσει στην ψυχραιμία, τη νηφαλιότητα και την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης αλλά και του λαού. Το μόνο όπλο που θα ήθελαν να έχουν, είναι ο φόβος του λαού μας. Άλλα δεν...».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.