Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σιντριβάνια, για τα... μάτια του κόσμου! (φώτο)


Το καλοκαίρι ήδη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο  υδράργυρος   χτυπά καθημερινά… κόκκινο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των πόλεων ειδικότερα, να αναζητούν οάσεις δροσιάς, σε πράσινα και δροσερά μέρη.
Καθημερινά οι πλατείες και τα πάρκα κατακλύζονται από μικρά και... μεγάλα παιδιά που απολαμβάνουν τον καφέ  τους ή το παιχνίδι τους, και μαζί με αυτά και τη δροσιά που προσφέρουν τα συντριβάνια, όπου υπάρχουν και όπου λειτουργούν, καθ΄όσον  σε ορισμένες περιπτώσεις  υπάρχουν μεν, δε λειτουργούν δε!
Απτό  παράδειγμα δυστυχώς τα συντριβάνια στην πλατεία της Σκύδρας, του Εξαπλατάνου, αλλά και στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Έδεσσας, που για  άγνωστο λόγο,  δε παρέχουν δροσιά στους δημότες και περαστικούς από τα σημεία,  δημιουργώντας στους δημότες άσχημη εικόνα, εν αντιθέσει με τα σιντριβάνια στην πλατεία Τημενιδών και Αριδαίας, που  ομορφαίνουν την περιοχή, χαρίζοντας απλόχερα καθημερινά τη δροσιά τους.

By Sakis




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.