Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντυπωσιάζει στο χορό η συντοπίτισσα μας Ιωάννα Κατσιμάκη! (βίντεο)


Με καταγωγή από την Αριδαία η Ιωάννα Κατσιμάκη, έδειξε από πολύ μικρή ηλικία την αγάπη της στα αθλήματα και τις τέχνες! 
Ένα παιδί που ασχολήθηκε με πολλά αθλήματα, παρακολούθησε μαθήματα μουσικής και θεάτρου,όμως την κέρδισε ο χορός. Τα πρώτα της βήματα στον χορό τα έκανε στην ηλικία των επτά, παρακινημένη από την μητέρα της η οποία χόρευε λάτιν και ευρωπαικούς χορούς.

Ένα χρόνο αργότερα ήρθε η πρώτη της συμμετοχή σε διαγωνισμό χορού στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα λάτιν και ευρωπαικών χορών. Στην συλλογή της έχει πολλά χρυσά,ασημένια και αργυρά μετάλλια τα οποία κατέκτησε στην παιδική και εφηβική της ηλικία.


 

Όπως λέει και η ίδια μετά την ενηλικίωση της, η κατηγορία που διαγωνίζεται είναι η πλέον δυσκολότερη και ένα μετάλλιο φαντάζει απλά ο μεγαλύτερος στόχος της,καθώς ανταγωνίζεται χορευτές από όλο τον κόσμο! Αθλήτρια χορού όμως και δασκάλα και προπονήτρια άλλων χορευτών,έπειτα από κατάκτηση δύο πτυχίων στους λάτιν και ευρωπαικούς χορούς.

Έχει εργαστεί σε αρκετές σχολές χορού,σε συλλόγους και στον δήμο. Δεν έχουν λείψει και οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις σε μεγάλα κανάλια όπως στην εκπομπή της Χριστίνας Κανατάκη "Πάρτε Θέση" στο TV100 , στην εκπομπή "Μέσα σε όλα" με τις  Στελίνα Μαργαριτίδου-Φένια Κλιάτση στο Βεργίνα tv και στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη "Όλα καλά" στη Μακεδονία tv. Έχει πάρει μέρος σε διαφημιστικό σπότ ρολογιών της εταιρίας Nautica,έχει διαφημίσει μαγιό της εταιρίας sugar and salt και ετοιμάζει πολλά άλλα.

H Ιωάννα Κατσιμάκη και ο Βασίλης Σαββίδης σε μια απολαυστική χορογραφία του  Liapev Georgi. Απολαύστε τους...

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.